Тодор Тимонов: И без селекция през януари ЦСКА ще спечели титлата и купата на България | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Тодор Тимонов: И без селекция през януари ЦСКА ще спечели титлата и купата на България

Стоян Георгиев
02.01.2010, 18:36 (обновена 05.01.2010, 22:31)

Какво си пожелахте за 2010 година?

Като всеки човек,  много хубави моменти, да продължа да се развивам в професионален план и да спечеля с ЦСКА купа, шампионат и така...

Казвате с ЦСКА... Това значи ли, че информациите, които се появиха за Ваш трансфер в чилийския Коло Коло са по-скоро медиен шум?

Не искам да коментирам по темата за Коло Коло, ако има нещо ще се разбере впоследстие.

Преминахте в ЦСКА през лятото, как оценявате престоя си в ЦСКА до момента?

Не съм доволем от представянето си този сезон в ЦСКА, въпреки че не играех редовно и имам малко записани минути. Все пак оставих добри впечатления, но има още много какво да се желае, и затова тази година ще се постарая да е така.

ЦСКА готви доста сериозна селекция. В пресата се споменават 7-8 играчи, които се очаква да подпишат договори . Притеснявате ли се от конкуренцията?

Още през лятото в ЦСКА се взеха доста добри футболисти и конкуренцията е на много високо ниво. Ако трансферите на тези 7-8 играчи станат факт, това ще бъде само в плюс за ЦСКА, защото един добър футболист се изгражда само, когато има добра конкуренция.

Ако ЦСКА направи добра селекция, отборът има ли шанс да се  пребори с Литекс за първото място?

Аз мисля че и без селекция, ЦСКА има сили, и мисля че ще се пребори за шампионската титла и купата на България. В ЦСКА има доста добри футболисти и независимо дали ще има нови попълнения, винаги е фаворит и е номер едно в България.

Кога започвате подготовка?

На 13 януари.

Oще: тодор тимонов  цска 


Още от БГ футбол


Видео