ЦСКА има нов мажоритарен собственик | sportcafe.bg
Sportcafe logo

ЦСКА има нов мажоритарен собственик

Sportcafe
24.04.2015, 16:15 (обновена 24.04.2015, 16:22)
петър манджуков

Петър Манджуков вече не участват в управлението и финансирането на ЦСКА.

ПФК ЦСКА публикува на своята официална страница в интернет съобщение, в което пише:

На първо място ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда.

Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци - в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице Финансово маркетингова компания ООД със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности, свързани с клуба.

Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие на която и да е отделна персона.

Информираме, че за всяка актуална промяна на конкретна ситуация ще бъдете уведомени своевременно, само и единствено чрез официалния сайт на клуба CSKA.BG. И ние като част от огромната червена общност не сме забравили, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!

Oще: а група  ивайло манджуков  милко георгиев  цска 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео