"Титан"-ични лъжи | sportcafe.bg
Sportcafe logo

"Титан"-ични лъжи

Павлин Неновски
14.01.2011, 15:12 (обновена 14.01.2011, 15:36)

1 от 3 снимки Назад Напред

Титани

Пернишките бизнесмени Димитър Борисов-Гърнето (вдясно) и Иво Иванов-Праховеца (вляво) не се умориха да лъжат червените фенове...

Ако изхождаме от народната мъдрост, че денят се познава от сутринта, в случая новата година от нейното начало, то 2011 ще бъде поредната, караща привържениците на ЦСКА да изтръпват от ужас заради загробващото управление на "Титан". Нищо чудно дори да е далеч по-драматична от предходната и съизмерима с тази на 2008. 

Вече не е новина да се пише за торбата, от която Праховеца, Гърнето и полицай Живков се надпреварват да вадят лъжа след лъжа. Въпросните трима не се свенят да заблуждават многобройните привърженици на червения клуб по най-чувствителните и злободневни теми. 

След  като "Титан"-ите се превърнаха в поредните собственици, извадили n-тия грандиозен проект за нов стадион, и същевременно останали си само с него, цесекарите започнаха да проклинат деня, в който отборът напусна своя дом "Българска армия", за да се пренесе на Националния стадион. Този проект бе единственото нещо, което държеше публиката да не скочи още тогава и да си казва, че следващото завръщане ще е на ултра модерно спортно съоръжение. 

Наивността  бързо бе изпарена в последващите месеци и те си поискаха "Армията" обратно. Естествено, "боклукчиите" бързо започнаха хвърлянето на прах в очите и обещаха всичко за пролетния полусезон да бъде готово. Даже за камуфлаж вкараха машини в Борисовата градина в края на 2010. 

Оповестеният  от Димитър Борисов нов срок за начало на ремонтните дейности бе 10 януари. В понеделник обаче същият каза: "Утре започваме". Това "утре" обаче не бе във вторник, не дойде и в сряда. Може и да не дойде, макар че времето си върви и дните до далечния на пръв поглед първи домакински мач от третия пролетен кръг намаляват. 

Тази  опашата лъжа за стадиона обаче няма да им бъде простена и да остане без последствия, а събитията около мача с Рапид в София ще се сторят като тиха нощна музика на пишман босовете от Перник.  

Като  добавим и другата - за падането на запорите над акции и трансфери на ЦСКА, жална им майка на Праховеца и Гърнето. Именно вторият бе този, който се обърна преди време към журналистите с апела: "Проверете след 5 януари дали ще ги има запорите". Е, проверихме. И след 5-и, и седмица по-късно те си седят, така както си седят фалшивите обещания на "боклукчиите" в пространството.  

В последно време на "Армията" се лъже брутално за всичко. Залъгват се и феновете, че се прави сносна зимна селекция, залъгват се и другите клубове с новите поставени срокове на изплащане.  

Идва  и "вечното дерби", което ще се играе на идеалното за определени цели на някои елементи от сектор "Г" място. Който има глава на раменете, да мисли как да спира твърде вероятните размирици. Тези от миньорския град доказано нямат...

Oще: димитър борисов  здравко чавдаров  лукас трекаричи  стадион българска армия  титан  цска 


Още от БГ футбол


Видео