Обратен завой на "Армията": Гриша Ганчев оздравява ЦСКА | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Обратен завой на "Армията": Гриша Ганчев оздравява ЦСКА

Sportcafe
01.06.2016, 16:12 (обновена 01.06.2016, 16:14)
Гриша Ганчев

Снимка: © БГНЕС

Ново 20!

Гриша Ганчев подготвя оздравителен план и продължаване дейността на ПФК ЦСКА АД. Това става ясно от писмо, което изпълнителният директор на дружеството Николай Паслар е пратил до синдика на "червените" Дора Милева.

Ето писмото, което бе публикувано на сайта на ЦСКА:

ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

Oще: а група  васил божков  гриша ганчев  цска 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео