Край на сагата! Гриша Ганчев плати емблемата | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Край на сагата! Гриша Ганчев плати емблемата

Sportcafe
11.10.2018, 14:42 (обновена 11.10.2018, 14:50)
цска, емблема

"ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!", пишат най сайта на "червените".

Край на сагата! Малко преди изтичането на крайна срок "Ред Енимълс" изкупи активите на фалиралия ПФК ЦСКА АД и вече притежаа емблемата.

Ето какво пишат на сайта на ЦСКА:

Армейци,

ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде. Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват. Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество. Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!

Oще: гриша ганчев  емблема  цска 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео