Бербатов: Фантастично събитие | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Бербатов: Фантастично събитие

Sportcafe
14.06.2017, 22:38 (обновена 14.06.2017, 23:02)
14 юни

Снимка: © LAP.bg

"Абсолютно съм доволен, но винаги се стремя да е по-добре. Следващия път ще се стараем да го направим по-добре, но се нуждаем от почивка."

"Целият стрес по организацията се отразява. Остарявам - започна с шега Бербатов след края на шоуто на "Васил Левски". - Направихме цялото събитие и още не мога да разбера какво се случи."

"Но като видях децата и какво изпитваха - заслужаваше си. Крайната цел е далече. Всичко едва сега започва. Това е голяма стъпка към осъществяването на мечтите. С дарителите ще правим все повече такива събития.

Не беше целта да вкарам днес, а да съберем хора и колкото се може повече дарители. Да се види как връчваме наградите и правим церемонии. Важно е какви футболисти дойдоха, а не дали съм вкарал.

Абсолютно съм доволен, но винаги се стремя да е по-добре. Следващия път ще се стараем да го направим по-добре, но се нуждаем от почивка.

Благодаря на екипа. Купонът най-вероятно ще е вкъщи, защото съм много уморен. Мисля, че всички са доволни от начина, по който бяха посрещнати и благодаря на всички."

Относно бъдещето си във футбола, той обясни, че ще очаква оферти до края на лятото, а ако такива не пристигнат, ще сложи край на кариерата си.

„Винаги се опитвам да бъда реалист. Винаги мисля за това, но сега ще отделя време на семейството си, а след това, ако има реални оферти, ще ги разгледам. В крайна сметка, ако няма такива, човек трябва да приеме, че е дошло времето му да се оттегли".

Oще: 14 юни  васил левски  димитър бербатов  национален стадион 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео