Сесил Каратанчева: Набедиха ме за лесбийка | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Сесил Каратанчева: Набедиха ме за лесбийка

по 7 дни спорт
30.07.2010, 11:37 (обновена 30.07.2010, 11:52)
Сесил Каратанчева

Дадох лош пример на трите си сестри, коментира тенисистката

- Сесил, предизвикателните ви снимки, които бяха публикувани наскоро, отприщиха много коментари. Вашият какъв е?
- Много ме учудва, че снимките излязоха наяве едва сега, и това ни кара да мислим, че е нарочно. Особено в момент, когато се решаваше съдбата на кортовете "Академик", стопанисвани от баща ми. Тези снимки са правени преди две години. Не знам как са изтеглени от моя профил в социалната мрежа Фейсбук. Имам 330 приятели, всичките от които са свързани по някакъв начин с тениса. Смея да твърдя, че поддържам контакт с всеки от тях и не мисля, че някой може да ги е разпространил в интернет. Затова имаме съмнения, че акцията е целенасочена. Затова искаме извинение от човека, който пусна снимките и написа придружаващия коментар в сайта ТеnnisCafe.
- А не мислите ли, че по-скоро вие дължите някакво извинение? Все пак сте публична личност и давате пример на младите?
- Да, окей, ще се извиня за тези постъпки и за тези снимки, но когато си млад, се случват всякакви лудории. Ясно съзнавам, че по-младите ще вземат за пример това, което аз направих. Освен това имам три по-малки сестри. Когато те пораснат, ще искат също да излизат вечер. Вероятно и на мен няма да ми е особено приятно, ако те бъдат заснети в такива моменти.
- Тогава?
- И аз, и моето семейство се чувстваме обидени от начина, по който е написан текстът към въпросните снимки. Да не говорим, че баба ми щеше да получи инфаркт, като разбра за случилото се.
- Баща ви заяви, че се радва, че ще се прави база за национален тенис център на "Академик". А вие?
- Вижте, за мен тези кортове са едно прекрасно съоръжение и си заслужава да бъде помислено за такъв национален център, както е в много други страни. Искрено се надявам, че комплексът наистина ще се превърне в място, където младите ще могат да тренират оптимално и да имат най-добрите условия за тенис.
- Какво предстои оттук нататък?
- Утре (днес, б.р.) заминавам за Америка, където ще участвам в подгряващ турнир преди Откритото първенство на САЩ. Надявам се да съм жива и здрава, да нямам проблеми с контузии и да тренирам. Работа на корта и много усилия - това са приоритетите ми сега. И така трябва да е, ако искам да стигна далеч.
- Една такава база ще помогне много на младите тенисисти.
- Дано да е така, защото сега децата се подлагат на много лишения, за да могат да тренират и да пътуват по турнири. Тенисът е скъп спорт, а федерацията по наша информация покрива само някой и друг самолетен билет. Това далеч не е достатъчно. В началото родителите на Григор (Димитров, б.р.) трябваше да продадат един апартамент, а бащата на Вики Томова също среща трудности с издръжката.

Oще: радослав каратанчев  сесил каратанчева  скандал  тенис 


Още от БГ футбол


Видео