Гръм удари "Армията" - Инджов и Манджуков се отказаха | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Гръм удари "Армията" - Инджов и Манджуков се отказаха

Sportcafe
25.03.2015, 10:49 (обновена 26.03.2015, 08:14)
юлиан инджов

Юлиан Инджов (вляво) няма да е спасителят на ЦСКА...

Акционерите на ЦСКА Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков се отказаха от клуба.

Така съществува реална опасност клубът да не успее да погаси най-належашите си задължения в размер на 800 хил. лв. до края на месеца и отново да остане без лиценз, както през 2008 г. Акционерите разпространиха декларация.

Ето и пълния текст на документа:

"С настоящото заявяваме категоричния си отказ да участваме повече във фарса, който мажоритарния собственик на ЦСКА разиграва от началото на 2015 година.

С оказана от нас финансова подкрепа ние кредитирахме мажоритарния собственик с доверие, което до голяма степен позволи функционирането на клуба до момента.

В момента се прави опит да ни бъде прехвърлена финансовата отговорност, което означава погасяване на всички стари задължения на клуба.

До момента от ръководството, респективно от мажоритарния собственик, не ни е предоставена необходимата правна и финансова информация, въз основана която да се вземе сериозно управленско решение за бъдещето на клуба.

Тъй като не е сериозно да продължаваме преговорни взаимоотношения за придобиване на мажоритарния дял баз да се знае цялата истина за финансовото състояние на клуба, ние се отказваме от преговорите за придобиване на мажоритарния дял. Пожелаваме на настоящия мажоритарен собственик успех!

Пред нас като акционери и цялата червена общественост продължава да стои въпроса относно възможността на мажоритарния собственик да лицензира и управлява клуба.

Цялата отговорност пред нас като инвеститори и червената общност нови настоящия мажоритарен собственик.

Имахме най-доброто желание да помогнем на любимия клуб, но с всичките си действия мажоритарния собственик ни принуди да се откажем."

Петър Манджуков
Юлиян Инджов
Акционери във ФК ЦСКА АД

Oще: а група  александър томов  ивайло манджуков  цска  юлиан инджов 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео