Милан обеща да се реваншира на Левски | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Милан обеща да се реваншира на Левски

Sportcafe
01.08.2018, 17:44 (обновена 01.08.2018, 17:55)
гунди

Мач между Левски и Милан може да има, но няма да е на 11 август

Проваленият мач между Левски и Милан по повод 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, все пак, може да се състои.

„Росонерите“ отказаха поканата на българския гранд за демонстрационен мач на 11 август – дата, на която ще играят мач с Реал Мадрид.

От промоутърската агенция Moko Solution, която организира събитието „75 години Георги Аспарухов“ разпространиха официална информация, в която разкриват кореспонденция с Милан и обещание от страна на миланския гранд за насрочване на нова дата за приятелския мач.

Ето какво пишат от Moko Solution:

„Поради независещи от нас причини, а именно смяната на собствеността в АК Милан, смяната на всички ръководни длъжностни лица, както и смяната на спортно-техническото ръководство на клуба, бяхме уведомени, че се налага спешна промяна за реализиране на уговореният между трите страни футболен мач в чест на 75 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди.

АК Милан, позовавайки се на съществуващ, подписан и спазен от страна на организатора (в наше лице) договор между нас като организатор и дружеството АК Милан, пое пълната отговорност за съгласуване на нова дата в най-кратки срокове, съобразявайки се с програмата на ПФК Левски, както чрез официален имейл към организатора (в наше лице), така и чрез изпращането на официален прес релийз от прес службата на АК Милан към всички Български медии, което прилагаме в копие.

Ние, като организатор на събитието, осъзнаваме отговорността, която носим, и имаме желанието да реализираме събитието и поетите от нас ангажименти в най-кратки срокове и в удобна за ПФК Левски дата.

Ние, като организатор на събитието "75 години Георги Аспарухов - Гунди", носим пълната морална и юридическа отговорност, както пред ПФК Левски, пред милионите привърженици на клуба, така и пред семейството на Георги Аспарухов - Гунди. Оставаме с надеждата, че ПФК Левски ще ни предостави възможността да реализираме това паметно събитие в чест на синята легенда.“

Oще: 75  75 години георги аспарухов  moko solution  гунди  левски  милан 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео