Веселин Минев: Гонзо беше правилният избор | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Веселин Минев: Гонзо беше правилният избор

Стоян Георгиев
02.01.2010, 18:36 (обновена 07.01.2010, 08:47)

Какви са очакванията Ви за Новата година, след като Левски изигра един от най-слабите полусезони в историята си?

Досега не сме изпадали в такава ситуация. Предстоят ни много трудни мачове, в които ще се борим докрай. Нищо не е загубено и всичко си зависи от нас.

Георги Иванов ще води Левски и през пролетта, няма да има промени в треньорския щаб, но собственикът на клуба Тодор Батков иска 15 победи и титла?

Всеки иска победи и титлата. В Левски няма човек, който да не ги иска, но всичко си зависи от нас. Хубаво е, че Георги Иванов остана, защото ни омръзна през два месеца да сменяме треньори. С Гонзо се познаваме, той ни познава добре, мисля че това беше правилният избор. Треньорската смяна не е гаранция за успех.

ЦСКА готви сериозна селекция, а тази в Левски изглежда доста скромна...

И нито един нов футболист да не привлечем, пак ще бъдем най-добрият отбор. И като тим и като единици сме най-добрите в България. Ако си запазим отбора, когото и да вземат ЦСКА и другите ни конкуренти, ние пак ще бъдем най-добрите.

Все пак какви играчи са ви необходими?

Ами не знам. В крайна сметка ръководството ще прецени. А и пак казвам, нашият отбор е добър, просто нямахме шанс през този полусезон.

Тази година след добри игри, стигна и до националния отбор. Каква е следващата стъпка -трансфер в чужбина?

Ако някой прояви интерес към мен и ръководството ми разреши може и да премина в друг клуб. Аз ще продължавам да се представям добре и ако имам късмет може да заиграя в чужбина.

Гледаш ли футбол през почивката?

Да, най-вече мачовете в Англия. Хубаво е, че напоследък всички български играчи се представят добре. Това е хубаво и за България и за футбола ни и е предпоставка и други момчета да отидат да играят там.

Oще: веселин минев  георги иванов  левски 


Още от БГ футбол


Видео