Домусчиев се извини още веднъж и благодари за критиките | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Домусчиев се извини още веднъж и благодари за критиките

Sportcafe, БГНЕС ,
19.05.2015, 11:46 (обновена 19.05.2015, 12:28)
домусчиев

Домусчиев проведе около едночасова неофициална среща с Българската асоциация на спортните журналисти.

"Благодаря на журналистите за критиките, защото имаме нужда от тях да се развиваме", това каза собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Домусчиев проведе около едночасова неофициална среща с Българската асоциация на спортните журналисти, на която в диалогична атмосфера се обсъдиха доста от наболелите проблеми около етикета и отговорността на поведението на бизнесмена и обществените личности като цяло, както и теми, свързани с чисто футболна тематика и развитие.

Освен него на срещата бяха и наставникът на тима Георги Дерменджиев, както и изпълнителният директор Ангел Петричев.

По време на дебатите собственикът на Лудогорец, който се извини и на гилдията за обидите, нанесени към журналиста на bTV Димитър Тасев, предложи втора работна среща след края на първенството, на която да се обсъдят конкретни стратегии за подобряване на българския футбол на база и предложения на журналистите.

"Срещата, която имахме беше неформална и обсъдихме много казуси по въпроси за футбола, журналистиката и спортните деятели. Това обаче не е темата, която искам да коментирам, така се разбрахме и с колегите, които бяха вътре в залата.

Искам да използвам възможността пред камерите, за да се извиня на Димитър Тасев. Не е редно в нашето общество да има обиди. Трябва да има толерантност и добро отношение. Дори когато си под напрежение трябва да посрещаш нещата с усмивка.

Пожелавам на Тасев да достигне една добра кариера в журналистиката и да достигне доайените. Още веднъж моите извинения. Благодаря на журналистите за критиките, защото ние имаме нужда от тях, за да се развиваме.

Аз смятам, че ще има полза от срещата, която проведохме горе и дори юни месец ще се съберем отново, за да обсъдим определени теми и дори ще имаме дневен ред. Една от темите беше да се тушира противопоставянето във всички сфери и аз, доколкото зависи от мен поемам тази инициатива", каза Домусчиев.

Oще: а група  димитър тасев  кирил домусчиев  лудогорец 


Още от Футбол свят

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео