Календарът Pirelli 2017: Горещи актриси и протеже на Путин | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Календарът Pirelli 2017: Горещи актриси и протеже на Путин

Sportcafe
30.08.2016, 13:34 (обновена 03.09.2016, 15:37)

1 от 6 снимки Назад Напред

пенелопе

Пенелопе Крус, Кейт Уинслет, Хелън Мирън, Никол Кидман, Ума Търман и Джулиан Мур са сред суперзвездите, чиито снимки ще красят календара на Pirelli за 2017 г.

Пенелопе Крус, Кейт Уинслет, Хелън Мирън, Никол Кидман, Ума Търман и Джулиан Мур са сред суперзвездите, чиито снимки ще красят календара на Pirelli за 2017 г.

Новото издание продължава линията на отклоняване от традициите с полуголи и голи топ модели и поставя под общ знаменател "актриси, които са постигнали огромен успех".

Сред избраниците да застанат пред обектива на немския фотограф Питър Линдберг присъства и едно доста загадъчно име -  Анастасия Игнатова. Коя е тя - бе сред най-обсъжданите теми, когато стана ясно, че ще е на страниците на Pirelli 2017.

Игнатова е добре позната в родината си, но не и извън нея.

Анастасия е доведена дъщеря на Сергей Чемезов, който е сред най-приближените хора на президента Владимир Путин.

Бившият контраразузнавач е генерален директор на корпорацията "Ростех" за разработка и производството на високотехнологична промишлена продукция за граждански и военни цели.

Майката на Анастасия Игнатова е Екатерина Игнатова, която е втората съпруга на Чемезов. Те се познават от дълго време от съвместната си работата в различни компании, както и като съветници на президента.

Игнатова се занимава с банково дело, недвижими имоти, ресторантьорство и инвестиции в областта на технологиите и медицината... И въобще - всичко, което може да си представите и е доходоносно.

Най-известният й проект в миналото е компанията "Кате", специализирана в производството на автоматични скоростни кутии за автомобили.

Връзката между Игнатова и Чемезов прозира в края на миналото десетилетие, когато заводът "АвтоВАЗ", в който най-големият акционер е "Ростех", налива около 500 млн. рубли в "Кате".

За 2009-а Игнатова декларира доходи от над 13 млн. долара, а по това време се оттегля от президентския пост на компанията.

Оттогава се води официално "безработна", но това в никакъв начин на повлиява на благосъстоянието й. В следващите години Игнатова декларира по около 10 млн. долара средно на година.

Екатерина Игнатова

През 2011-а във фамилния бизнес влиза и Анастастия, която придобива 50% от компанията "Креативмедцентр", която майка й създава в партньорство с крупния предприемач Михаил Прохоров и е насочена към откриването на медицински центрове, клиники и болнични заведения.

Настя, както я наричат близките, завършва МГИМО (Московски държавен институт по международни отношения) през 2009 г. по специалност "Връзки с обществеността" и специализация "Връзки с обществеността в сферата на бизнеса".

През 2013-а защитава докторантура в катедра Политическа теория и придобива научна степен кандидат на политическите науки.

От Pirelli обаче я представят като успешен предприемач в сферата на здравеопазването и дизайнер, въпреки че "Креативмедцентр" отдавна бе обявена в ликвидация.

Поради тази причина попаденето на Настя на страниците на календара предизвика голямо учудване в Русия, където някои виждат намесата на дългата ръка на Путин и приятелството му с Чемезов.

Втори ден Игнатова е търсена за коментар от медиите с какво заслужи голямото признание, но тя не желае да говори по темата.

От Pirelli пък я обявиха единствено за "специален гост", без да дават повече подробности.

"Специалната" Настя и "второстепенните" Пенелопе Крус и Хелън Мирън ще видим в новия проект в края на ноември.

А вие можете да видите някои от снимките за календара още сега в галерията.

Oще: pirelli 2017  джулиан мур  кейт уинслет  никол кидман  пенелопе круз  ума търман  хелън мирън 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео