3 екипажа на Hyundai Racing Trophy ще участват на рали спринт „Дряново“ | sportcafe.bg
Sportcafe logo

3 екипажа на Hyundai Racing Trophy ще участват на рали спринт „Дряново“

Sportcafe
23.06.2017, 14:24 (обновена 23.06.2017, 14:26)
hyundai, рали дряново

3 екипажа на Hyundai Racing Trophy ще участват на рали спринт „Дряново“

Тази неделя, 25 юни, ще се проведе рали спринт „Дряново“, в който ще участват и три от екипажите на Hyundai Racing Trophy. Това са Симеон Симеонов/Йордан Йорданов, Денис Станчовски/Младен Карчев и Виктория Гъркова/Велислава Павлова. Те ще се състезават с автомобилите си Hyundai i20 Coupe R от едномарковия шампионат.

На родното състезание в Дряново, екипите на Motorsport Academy и Hyundai Racing Trophy ще направят подготовка за предстоящия старт на екипажите на рали „Троя“, Турция. Три от тандемите на едномарковия шампионат ще могат да направят последни настройки на автомобилите си преди да заминат за Турция другата седмица. Това е добра тренировка за младите екипажи, тъй като се провежда в реални състезателни условия.

Подадени са 33 заявки за състезанието, а в категорията на автомобилите от Hyundai Racing Trophy – RC5, има общо 7 екипажа. Опитът, който Симеон Симеонов, Денис Станчовски и Виктория Гъркова ще придобият на рали спринт „Дряново“ е ценен и ще допринесе за тяхното развитие като професионални рали пилоти.

Oще: hyundai  hyundai racing trophy  рали дряново 


Още от Hyundai Racing

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео