Крупни инвеститори, сигурен лиценз и светло бъдеще - това е ЦСКА | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Крупни инвеститори, сигурен лиценз и светло бъдеще - това е ЦСКА

Sportcafe
03.04.2014, 16:57 (обновена 03.04.2014, 17:05)
цска, александър томов, акции, пената 21 март 2014

Александър Томов е видимо доволен от свършеното през последните 8-9 месеца

Александър Томов начерта светло бъдеще за ЦСКА. Крупни инвеститори, безпроблемен лиценз и пълно покритие на наболелите проблеми обеща "червеният" идеолог.

Бизнесменът Петър Манджуков и синът му Ивайло, както и мениджърът Емил Данчев, се очаква да дотират клуба със закупуването на сериозен брой акции.

"Който иска да покрепи ЦСКА, сега е моментът. Вероятно още тази есен ще има акционерно събрание в НДК", категоричен е Александър Томов.

"Въпросът с лиценза е решен и няма да имаме проблем с получаването му. Постигнахме важните цели, които си бяхме поставили до 30 март, а именно - обезпечени задължения към НАП, положителен финансов баланс, разплащане и разсрочване на всички дългове, касаещи лиценза", добави бившият вицепремиер.

Томов твърди, че ЦСКА е стабилен финансово клуб.

"Изглежда невероятно, но това бе постигнато за 8-9 месеца и при 35 млн. лв. дългове. Целта ни сега е ЦСКА да си върне реномето на голям европейски клуб", каза Томов.

Той разкри, че в близките два месеца ще бъде проведен публичен търг за реконструкцията на стадион "Българска армия".

"В следващите два месеца ще обявим публичен конкурс за стадиона. Ще участва немска компания, бях на преговори и в Париж. Ако "ЦСКА Завинаги" имат инвеститор, нека го предложат.

Ще има открит публичен търг за реконструкция и модернизация на "Българска армия". Ще искаме среща с депутатите, за да се реши проблема с базите.

Само ние сме в такова положение. Няма сериозен човек, който да влезе със средства при сегашната ситуация. Имаме нужда от парламентарна подкрепа", призова накрая Томов.

Oще: а група  акции  александър томов  цска 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео