В ЦСКА още помнят миналото лято | sportcafe.bg
Sportcafe logo

В ЦСКА още помнят миналото лято

Sportcafe
03.03.2014, 17:40 (обновена 03.03.2014, 17:43)
александър томов, александър тодоров, стойчо младенов, цска

Александър Томов влезе в медиен конфликт с Чезари и последният вече не е в управлението на клуба

Футболен клуб ЦСКА разпространи декларация, в която се обещава да се проведе разяснителна кампания по отношение на публичното предлагане на акции.

"ЦСКА София държи да Ви информира, че следи изкъсо и взима под внимание всяка тиражирана и умишлено хвърлена лъжа, по адрес на Дружеството. Всеки, който заблуждава Вас с неверни твърдения, ще понесе своята отговорност.

Уверяваме Ви, че Клубът вече реагира и предприема съответните действия. Всички лица, които злословят за лична изгода или в името на нечии интереси, ще трябва да дават обяснения много, много скоро. И то не само пред огромната червена общност.

Както е известно, ПФК ЦСКА АД ще стартира открита и достъпна разяснителна кампания по отношение на публичното предлагане на акции.

Всичко останало, подбуждано от лица с определена заинтересованост във вреда на Клуба, е мръсна пропаганда. Защото още помним кой, какво направи миналото лято, както и от тогава до днес".

ПФК ЦСКА АД

Oще: а група  александър томов  цска 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео