"Снукър на открито" безплатно в Кюстендил, Враца, Пловдив и София | sportcafe.bg
Sportcafe logo

"Снукър на открито" безплатно в Кюстендил, Враца, Пловдив и София

Sportcafe
02.08.2017, 16:53 (обновена 02.08.2017, 17:51)
снукър на открито

Кюстендил, Враца, Пловдив и София ще бъдат домакини на „Снукър на открито“

Четири града в България ще бъдат домакини на „Снукър на открито“, като част от кампанията „Избери Снукъра“, която се организира от Българска снукър федерация с проект към националната програма за изпълнение на младежки дейности от закона за хазарта, финансирани от Министерството на спорта.

От 14 до 19 август всички младежи в София, Пловдив, Кюстендил и Враца ще могат да се докоснат напълно безплатно до снукър маса, където ще ги очакват двама от най-добрите български играчи Братислав Кръстев и Георги Величков. Брандо е и първият лицензиран треньор у нас по снукър.

В четирите града ще се проведат информационно-обучителни сесии под формата на демонстрации на професионалисти и тренировки на открито. За целта ще бъдат поставени снукър маси на открито, които ще бъдат позиционирани под шатри в центъра на всеки град. Преди старта на инициативата ще има подробна информация за тренировките на открито.

Целта е всички младежи да се запознаят със снукъра отблизо и да разберат къде и как да тренират или да играят снукър за удоволствие.

Кампанията „Избери снукъра“ се състои в три направления – „Снукър на открито“, „Снукър на колела“ и „Уикенд на отворените врати“.

По време на „Снукър на открито“ в четирите града ще има специално оборудван автобус с мултимедия и други аксесоари за кампанията, който ще въведе младите фенове на снукъра в атмосферата на спорта. В края на кампанията местните снукър клубове ще осигурят безплатен достъп до своите снукър маси, за да могат всички участници да се докоснат до реалната среда на снукъра.

Основната цел на проекта е промотиране на спорта като средство за превенция на рисково поведение на младите хора чрез организиране и провеждане на спортни занимания за придобиване на умения за практикуване на снукър и приобщаването на младежите към ценностите на спорта.

Ще се осигурят възможности за нечленуващите в снукър клубове млади хора да се запознаят с дейностите, практикувани в снукър клубовете и привличането на младежите по атрактивен и иновативен начин към практикуване на снукър и развитие на техните интереси, способности и таланти.

Oще: безплатно  враца  играй и тренирай снукър безплатно  кюстендил  пловдив  снукър  снукър на открито  софия 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео