БФАС бламира председателя си Радослав Козлеков | sportcafe.bg
Sportcafe logo

БФАС бламира председателя си Радослав Козлеков

Sportcafe.bg
04.04.2014, 19:38 (обновена 04.04.2014, 20:58)
радослав козлеков

Общото събрание на БФАС бламира днес Радослав Козлеков и управителния съвет на федерацията.
Снимка: LAP.bg

Председателят на БФАС Радослав Козлеков и неговият управителен съвет днес бяха бламирани от Общото събрание на федерацията, което не прие отчета им за 2013 година, както и бюджета на БФАС за 2014 година.

Представители на 61 клуба получиха право да участват в редовното отчетно Общо събрание днес, като при двете гласувания против бяха 34 делегати, а за 18 за отчета и 12 за бюджета.

Бившият главен секретар на БФАС Георги Гвоздейков, както и пилотите Николай Златков, Иван Шопов и Румен Дунев поискаха подробна информация за разходите и приходите на БФАС, както и за разминаванията в документите за много от плащанията през 2013, но така и не я получиха в рамките на общото събрание.

Двама от членовете на УС бяха освободени: Камен Михайлов и Георги Петров, а адвокат Теодор Тодоров подаде оставка и единствен от управата на федерацията заяви, че „след като хората не ни искат, по-добре да си ходим", но до оставка на Козлеков и колегите му не се стигна.

Никой не пожела да заеме свободните места в УС, а след като БФАС остана и без бюджет, то сега новото отчетно-изборно събрание е неизбежно, при това трябва да се случи максимално бързо, за да може федерацията да продължи да работи.

УС на БФАС вече насрочи изборно общо събрание за месец октомври тази година, но клубовете и пилотите, които пуснаха подписка за избор на нови шефове на федерацията искат това да стане по-рано.

Днес Радослав Козлеков обеща, че до няколко дни УС ще е готов с предложение за извънредно общо събрание.

Oще: бфас  радослав козлеков  рали българия 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео