Олимпийските игри и на вашия телефон с "Официален мобилен" канал от "Евроспорт" | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Олимпийските игри и на вашия телефон с "Официален мобилен" канал от "Евроспорт"

Sportcafe
03.03.2017, 11:40 (обновена 03.03.2017, 11:46)
мартен фуркад

Снимка: © Getty Images

Каналът ще излъчва най-доброто от олимпийските игри, акценти в реално време и последните новини в допълнение към съдържанието при поискване

Discovery Communications предлага ексклузивна възможност за партньорство с мобилни оператори в рамките на олимпийските игри.

Новината беше обявена от Discovery по време на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Благодарение на първия по рода си „Официален мобилен канал“ операторите ще имат възможност да покажат на своите потребители всеки момент от олимпийските игри.

Като притежател на ексклузивни телевизионни и мултимедийни права в 50 държави на територията на Европа за следващите четири издания на олимпийските игри – от 2018 г. до 2024 г. – Discovery Communications и Евроспорт оползотворяват своите стандартни и платени канали и услуги, насочени директно към потребителя, както и търсят възможности за разширяване на партньорството си с други големи доставчици на територията на Европа с цел олимпийските игри да достигнат до повече зрители на повече екрани от когато и да е било.

Предназначението на „Официалния мобилен канал“ е да даде на доставчиците на мобилни услуги ексклузивната възможност да осъществят кобрандиране с олимпийските кръгове и да предложат на своите потребители достъп до игрите по всяко време.

За да генерира ангажираност, услугата ще бъде създадена като отделен канал, брандиран с логото на съответния оператор по всяко време от денонощието. Каналът ще излъчва най-доброто от олимпийските игри, акценти в реално време и последните новини в допълнение към съдържанието при поискване, което операторите ще могат да използват и за да активират феновете и общностите в социалните мрежи.

Цялата услуга ще бъде на разположение преди, по време на и след олимпийските игри.

Oще: discovery  евроспорт  мобилни телефони  олимпиада  олимпиада на телефона  олимпийски игри  официален мобилен канал  пьончан  пьончан 2018  смартфон  южна корея 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео