Учредиха "ЦСКА 1923" АД | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Учредиха "ЦСКА 1923" АД

Sportcafe
30.06.2013, 17:23 (обновена 30.06.2013, 20:06)
христо стоичков представяне на армията

Снимка: © Sport1.bg

Очаква се учредителите да отправят покана към Христо Стоичков.

Акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД бе учредено днес в София. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент.

Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС. "ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас, съобщиха учредителите в отворено писмо, изпратено до БТА.

В писмото се отправя призив за насрочване на извънредно заседание на Изпълкома на БФС, което да доведе до положително решение за бъдещето на ЦСКА.

Отворено писмо - призив към Изпълкома на БФС

Уважаеми Господа, днес (30.06), в град София бе учредено акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.

"ЦСКА 1923" АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас. Когато въпросната сделка стане факт, придобитото търговско дружество официално ще премести седалището си на адрес булевард "Драган Цанков" 3, в София, ще смени името, цветовете и емблемата си. "ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици.

Сделката е продиктувана във връзка с последните събития и тежката обстановка в Клуба, и ще бъде осъществена при абсолютна прозрачност. След обстойни проучвания и консултации с юристи, както и след достатъчно примери в тази посока, считаме, че няма законова пречка за реализация на този проект по Търговския закон.

Призоваваме за свикване на извънредно заседание на Изпълкома на БФС, което да доведе до положително решение за ЦСКА, милионите му привърженици и българския футбол.

Проектът подкрепят: Георги Димитров - Джеки, Георги Илиев - Майкъла, Спас Джевизов, Тончо Токмакчиев, Джими Найденов, и още много други легенди и привърженици.

Oще: аспарух никодимов  димитър пенев  стоян йорданов  титан  христо стоичков  цска 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 08.05.2011, 17:21

2 Kenobi | 01.07.201314:18

Странна работа ... как точно БФС да се намеси в тази ситуация? Та нали "оригиналното" цска само се докара до там. И какво значи учредиха цска 1923 през юни 2013 г. ? Следващото ще е цска 1208 ли ?

След като (според писмото) старите собственици ще покрият задълженията на "оригиналното" цска, ЗАЩО трябва да се прави ново и то да се слива, влива, обединява, влюбва и разлюбва? Защо ще се изкупува лиценза на друг клуб, като стария си има такъв и като му платят задълженията ще е начисто?
Или пък не ...

Лично на мен цялата тази какафония и пример за поредното скодоумие в нашия футбол ... защо правиш ново АД само и единствено с цел да купиш дяловете на друго АД? Ами не ели по просто да купиш направо дяловете на другото АД и после си го преименувай както искаш ...

Ставаме свидетели на поредната голяма УМНОТИЯ .... Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.11.2011, 12:37

1 Ivailo Valentinov Ivanov | 30.06.201317:40

Не подкрепям, искам да се почне от нулата, от а окръжна, на чисто, без очаквания, без напрежение, и с много мисъл и потенциал за развитие!
   

оценка

+0 -0


Видео