Най-щурите изобретатели очакват глас за проектите си до 5 юни | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Най-щурите изобретатели очакват глас за проектите си до 5 юни

Sportcafe
26.05.2016, 17:36 (обновена 26.05.2016, 17:42)
redbullflugtag

Снимка: © redbullflugtag.com

Кои са най-харесваните летателни апарати, зависи от вашия глас

Денят за летене на Red Bull – FLUGTAG е все по-близо. Звук от пърхащи крила ще се разнесе съвсем скоро над Варна, където най-креативните изобретатели ще представят иновативните си творения. Оценяващата комисия селектира 45 отбора, които ще се включат в първото Flugtag шоу в България на 2 юли. Това са безапелационните щури гении, събрали се в екипи от по петима души, готови да покажат в какви крилати изобретения се превръщат мечтите за летене.

Сега всички отбори имат най-голяма нужда от подкрепата на аудиторията. Трите екипа, които съберат най-много гласове на страницата за гласуване (http://www.redbullflugtag.com/bg/bulgarian/index-teams/) и споделени в социалните мрежи, ще бъдат заснети от Red Bull в процеса по създаване на чудатия им летателен апарат, който ще бъде разпознаваем из цялата страна (а защо не и отвъд).

Гласуването за отборите ще продължи до 5 юни и става с просто натискане на бутона „Гласувай за нас” от профила на всеки отбор в сайта на FLUGTAG. Освен това приканваме феновете да споделят, популяризират и коментират страниците на любимите си отбори, за да помогнат в разпространението на крилатите им идеи.

Изборът на отбор фаворит изглежда няма да бъде лесен обаче особено ако съдим по наименованията на oтборите. Сред 45-те екипажа, чакащи подкрепата на аудиторията, са „Хидрозмей”, „Щастливи овце” и дори „Левитиращият слон”. Какво ли ще се случи, когато разперят криле наред с „Български перцъ”, „Смърфолет”, „Момината питка” , „Хвърковата чета” и още редица, заредени с креативни идеи и готовност за достигане на нови висоти в авиацията, отбори?

Остават десет дни, в които отборите ще очакват подкрепата на публиката.

Гласувайте, споделете и дайте още един чифт крилаа на любимците си!

Oще: flugtag  red bull  red bull flugtag  български перцъ  варна  гласуване  левитиращият слон  момината питка  смърфолет  фенове  хвърковата чета  хидрозмей  щастливи овце 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео