7 досадни навика във фитнеса, от които трябва да се отървете | sportcafe.bg
Sportcafe logo

7 досадни навика във фитнеса, от които трябва да се отървете

Sportcafe
18.06.2017, 15:01 (обновена 19.06.2017, 16:01)

1 от 8 снимки Назад Напред

фитнес

За някои хора няма нужда от указания, защото са достатъчно съобразителни и знаят кое е приемливо и кое не чак толкова.

В много от фитнес залите има правила, които са поставени на места, така че всеки трениращ да може да ги види и да ги спазва, което е по-важното.

„Не пускайте тежестите отвисоко“, „Използвайте уредите по предназначение“ и т.н

За някои хора няма нужда от указания, защото са достатъчно съобразителни и знаят кое е приемливо и кое не чак толкова. Други обаче се нуждаят от сериозно превъзпитаване.

Както и на други места, така и във фитнеса си има етикет, който трябва да се спазва, за да е приятно на всички да тренират и без да се притесняват да са изцяло концентрирани върху собствената си занимания.

Никой няма да ви прати на съд, ако го зяпате през цялото време, но и със сигурност няма да му е приятно. Още по-зле е, ако решите, че може да крещите, да се разполагате в помещението, както ви е най-удобно или да прекъсвате упражнението на „колега“.

В галерията може да видите 7 дразнещи навика във фитнеса, от които трябва да се отървете.

Oще: бицепс  вода  гол  диета  дразнещо  зала  мускули  навици  пот  правила  съблекалня  съвети  телефонни разговори  трицепс  тяло  уреди  фитнес  хора  хранене 


Още от Още спорт

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео