Батков прехвърля 15 процента на Тръст "Синя България" | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Батков прехвърля 15 процента на Тръст "Синя България"

Sportcafe
05.11.2014, 14:34 (обновена 05.11.2014, 16:10)
Тодор Батков

Има индикации, че Батков и феновете могат да намерят общ език.

Собственикът на Левски Тодор Батков ще прехвърли 15% от акциите на клуба на Тръст "Синя България", обяви председателят на УС на тръста Васил Колев.

"Тодор Батков ще даде специална пресконференция във вторник на "Герена", където ще даде всички подробности. Разговаряхме най-вече за четири точки, като ще има вдигане на уставния капитал и тогава тръстът ще може да получи 15% от акциите. Ще има нов управителен съвет към декември, като се очаква човек от НКП и човек от Тръста да влязат, за да не бъде управлявано еднолично от Батков. Това ще бъде гарант, че всичко ще бъде прозрачно", коментира Колев.

Левски ще проведе Общо събрание между 15 и 20 декември. Очаква се на него да се увеличи капитала на дружеството. По този начин ще се увеличи дялът на мажоритарния собственик и ще отпаднат задълженията, които Левски има към Тодор Батков. Адвокатът посрещна в своята кантора на улица "Алабин" представителите на НКП и Тръст Синя България в 11:30 часа. П

рецедателят на УС на "Синя България" Васил Колев и още двама представители бяха от страна на тръста, Владимир Владимиров - Гугутката и още двама привърженици бяха представители на Националния клуб на привържениците на "сините".

Oще: а група  левски  тодор батков  тръст синя българия 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео