Пакиао даде пресконференция от две думи | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Пакиао даде пресконференция от две думи

Sportcafe
21.04.2015, 12:52 (обновена 21.04.2015, 13:03)
мани пакиао

Пакиао трябваше да отговаря на въпроси на журналистите като част от последното си интервю преди боя на 2 май срещу Флойд Мейуедър.

Мани Пакиао стана автор на една от най-кратните пресконференции в историята не само на бокса, но и на спорта като цяло.

Той каза буквално само две думи, преди срив в системата да спре телефонното интервю. Причина беше изключително големият брой журналисти, включени в системата на т.нар. интервю

"Въпрос и Отговор (Q&A). "Имаше толкова много хора, закачени на системата, че тя просто изпуши. Използваме тази компания от 10-15 години и за първи път се случва подобно нещо", съобщи Лий Самюълс, който е говорител на най-популярната компания за промотиране на бокс в САЩ - "Топ ранк".

Пакиао трябваше да отговаря на въпроси на журналистите като част от последното си интервю преди боя на 2 май срещу Флойд Мейуедър. Единственият зададен въпрос обаче остана първият, зададен от агенцията "Топ ранк боксинг".

Запитан как върви неговата подготовка, Пакиао каза: "Много добре". Очаква се Пакиао да направи повторен опит да отговори на въпроси на журналистите в сряда.

Oще: бокс  мани пакиао 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео