Eдин неделен следобед | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Eдин неделен следобед

Иван Велчев, Стралджа
28.03.2011, 20:37 (обновена 28.03.2011, 21:07)
Топка

Снимка: © БГНЕС

Важното е да сме в Изпълкома на УЕФА и да бълнуваме организиране на европейски първенства...

Хубавото време и липсата на футболни мачове по телевизията в ранния неделен следобед ме провокираха да поизляза на разходка и кафе в града.

Ситуирайки се в едно от култовите заведения, забелязвам позната физиономия- един от зоналните шефове на БФС в нашия регион.

Сядам при него и разговорът тръгва в посока местния тим и шансовете му за влизане във "В" група.

Събеседникът ми забелязва, че нося програма за тиража на родния букмейкър. Пита ме какви мачове са включени и дали има добри опции за залагане. Обяснявам, че има три сблъсъка от нашата "Б" група и ,че те предизвикват интереса ми. Тогава господинът, между две бири време, ми подхвърля следното: "Мачът в Търговище е твърда двойка. Слушай к'во ти говоря. Наскоро говорих с един избягал оттам футболист. Положението било страшно, пари не са вземани с месеци. Чака се само финансово стабилен гост и се ляга на момента. Двата отбора после разделят премията за победа".

Тръгвам уверено към букмейкърския пункт, печалбата ми е в кърпа вързана. Поглеждам коефициента за двойка - хм, даже се е вдигнал на 4,7. Идеално. Проблемът е, че двубоят е на тройки - тоест условието е в колонката да присъстват още два мача.

Решавам да го изиграя в Интернет букмейкър. Отварям сайта и оставам втрещен - коефициента се е сринал до 2,8. Нищо, не е лошо да утроиш парите си все пак.

Докато посегна към мишката обаче и мачът е изхвърлен от тиража. Всичко е ясно - гостът предстои да спечели.

Срещата започва. Следя развитието й онлайн. Изненадващо Светкавица повежда. Така завършва и полувремето. През втората част Несебър възстановява паритета. Късен гол за госта и рев по очи за букмейкърите. Пичовете май са го играли и на обръщанка. По плосък сюжет от това здраве му кажи. Поне да бяха си вкарали 5-6 гола, да я завъртят някак си, да замажат заформящия се тотоскандал.

Разравям се в БГ сайтовете за футбол. Нито ред за откровеното и безсрамно порно. Едва ли ще има и някакво разследване.

Важното е да сме в Изпълкома на УЕФА и да бълнуваме организиране на европейски първенства.

И така, до следващия път, когато срещна моя познат, за да ме направи щастлив.

А букмейкърите?

Дупе да им е яко!

Oще: б група  букмейкъри  залагания  корупция  несебър  светкавица  тото  уговорени мачове 


Още от Стани автор


Видео