Странният скандал между Пол Гаскойн и Снууп Дог на тема алкохол и марихуана | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Странният скандал между Пол Гаскойн и Снууп Дог на тема алкохол и марихуана

Sportcafe
29.06.2019, 12:29 (обновена 02.07.2019, 16:32)
Снууп Дог и Пол Гаскойн

Снууп Дог срещу Пол Гаскойн: заформя се една странна вражда, която човек никога не би могъл да предвиди

Странна кавга се разпали в социалните мрежи между Пол Гаскойн и Снууп Дог.

Бившият английски футболен национал и американският рапър размениха обидни постове в мрежата, а конфликтът им се върти около техните пороци и злоупотребата с алкохол и марихуана.

Всичко започна, когато Снууп Дог пусна в Instagram профила си снимки на себе си и на Гаскойн на 20-годишна и на 47-годишна възраст.

Над снимките на Гаскойн - който дълго време води всеизвестна борба с алкохолна зависимост - надписът гласи "Злоупотреба с алкохол".

Над снимките на самия рапър пише "Злоупотреба с марихуана", с което рапърът явно цели да покаже, че марихуаната няма толкова негативно въздействие върху външния вид.

Снууп Дог от години публично защитава пушенето на марихуана и даже беше обявил, че държи да научи децата си как да го правят "правилно". Той обаче получи доста негативни реакции за решението да защити тезата си именно използвайки големия футболист от миналото Гаскойн.

Газа отвърна в Twitter като пусна снимка на куче, поразително приличащо на рапъра и носещо неговата прическа и синджир на врата.

"Добро утро, Снууп Дог, надигни си мързеливия задник от леглото, време е за разходка, бау-бау, ти грозен..." и накрая последва сочна обида за рапъра. Все пак Гаскойн завършва съобщението си с "Любов, Газа".

В друг пост в Twitter към своя мениджър, Гаскойн избълва още нецензурни думи към музикалната звезда, а днес продължи със забавно видео, в което се премени като самия Снууп Дог:

През годините бившият футболист на няколко пъти постъпваше в клиника - за борба с алкохолна и наркотична зависимост, както и заради проблемите с психичното си здраве.

Не е известно дали Снууп Дог е наясно с болестта и проблемите на Газа, даже не е сигурно, че американецът знае кой е Гаскойн.

Oще: instagram  snoop dogg  twitter  алкохол  болест  вражда  газа  зависимост  злоупотреба  инстаграм  кавга  клиника  конфликт  критики  куче  лечение  марихуана  наркотици  обиди  пол гаскойн  пороци  проблеми  профили  психично здраве  рапър  скандал  снууп дог  социални мрежи  съобщения  туитър  футболист 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео