Професионалният комарджия с уголемения "балкон" | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Професионалният комарджия с уголемения "балкон"

Sportcafe
22.12.2016, 14:29 (обновена 28.12.2016, 16:17)

1 от 6 снимки Назад Напред

зембич

През 1996-а година роденият в канадския град Уинипег Зембич спори със свой приятел, който твърди, че набиращите все по-голяма популярност сред жените гръдни импланти са опасни и е безумие да си ги поставят в търсене на повече внимание от противоположния пол. Спорът достига точката си на кипене и завършва с бас. Срещу Брайън е друго популярно име в комарджийските среди - Джобо, който заявява, че ще плати 100 хил. щатски долара на опонента си, ако си уголеми гърдите с импланти. Условието обаче е Зембич да живее с новия си "балкон" в продължение на година. Живее с него и до днес...

На какво сте готови, за да спечелите бас?

В пристъп на смелост, себедоказване или инат хората са способни рязко да избягат от общоприетите рамки и да извършат неподозирани лудости. Едни ядат насекоми, други скачат от високо, трети се татуират... Въобще - разнообразието на облозите е забележително.

А понякога спечеленият бас остава отпечатък за цял живот. Дори изключително хазартни типове трудно ще ви разкажат много (истински) истории за своите подвизи, тъй като да спечелиш действително голям бас е по-скоро изключение, отколкото ежедневие.

Но има и една по-странна порода, за която облозите са се превърнали в професия. Да, точно така - звучи абсурдно, но пък е самата истина.

Ако погледнете визитната картичка на Брайън Зембич, на нея пише "илюзионист и професионален комарджия". Разбира се, че всеки зевзек може да си направи такава, но при Брайън случаят не е шега работа.

Името му нашумява през 90-те години, когато печели серия от луди басове. В повечето случаи облозите се връзват с друг от категорията "high-stakes gambler", а залозите наистина са високи.

През 1996-а година роденият в канадския град Уинипег Зембич спори със свой приятел, който твърди, че набиращите все по-голяма популярност сред жените гръдни импланти са опасни и е безумие да си ги поставят в търсене на повече внимание от противоположния пол.

Спорът достига точката си на кипене и завършва с бас.

Срещу Брайън е друго популярно име в комарджийските среди - Джобо, който заявява, че ще плати 100 хил. щатски долара на опонента си, ако си уголеми гърдите с импланти. Условието обаче е Зембич да живее с новия си "балкон" в продължение на година.

Двамата уговарят детайлите, но в продължение на няколко месеца Брайън не предприема операцията.

През есента обаче губи сериозна сума на стоковата борса и през октомври постъпва в клиника по естетична хирургия.

Преди това обаче си избира хирург, който също е пристрастен към хазарта и печели 4.5 хил. долара на табла - точно колкото струва операцията.

Когато Джобо разбира, че съперникът му е направил решителната стъпка, изчаква няколко месеца и предлага да откупи облога срещу 50 бона в зелено. Зембич обаче не се предава и през октомври 1997-а му е преведена пълната сума по сметка в швейцарска банка.

Вероятно предполагате, че на момента Брайън е побягнал към дома на хирурга за партия табла, на която да спечели операция за премахването на вторичните му женски полови белези, но грешите сериозно.

Брайън не само оставя гърдите си, но ги поддържа и до днес.

Признава, че това е един от най-лудите му облози, но може да се поспори. Сред подвизите на канадеца има седмица живот в баня срещу 14 хил. долара, нощ в Сентръл парк с табелка "Имам в себе си 20 бона" и още, и още.

Зембич твърди, че няма по-голямо удовлетворение от това да заслужиш парите си и да натриеш носа на тариката или тарикатите, които не ти вярват.

Когато от една страна имаш апетитна сума, а от другата човек като Брайън, списъкът на невъзможоното сериозно окъсява.

Титлата "професионален комарджия" вече не ви звучи толкова абсурдно, нали?

Вижте в галерията още няколко невероятни залога - някои от тях спортни, след като в началото на годината ви представихме материала "Да загубиш къщата и жената на Арсенал и да татуираш пениса си заради Ливърпул".

Oще: бас  брайън зембич  залог  комар  облог 


Още от Жълт картон

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео