WWE дивата Пейдж след секс скандала: Притеснявах се, че мъжът ми ще ме напусне | sportcafe.bg
Sportcafe logo

WWE дивата Пейдж след секс скандала: Притеснявах се, че мъжът ми ще ме напусне

Sportcafe
28.03.2017, 13:12 (обновена 31.03.2017, 15:13)

1 от 10 снимки Назад Напред

пейдж

"Направих огромна грешка. Огромна. Доверих се на някого, който се възползва от едно младо момиче преди години. Вината е моя и винаги понасям отговорността", написа британката в Twitter.

Звездата от WWE Пейдж не може да се възстанови от преживяното, след като в интернет изтече видео, на което прави секс с двама свои колеги.

Веднага след това се появиха и интимни снимки на 24-годишната професионална кечистка, чието истинско име е Сарая-Джейд Бевис.

"Направих огромна грешка. Огромна. Доверих се на някого, който се възползва от едно младо момиче преди години. Вината е моя и винаги понасям отговорността", написа британката в Twitter.

"Но най-тежкото нещо, което си помислих, беше, че съпругът ми ще ме напусне, а семейството ми ще се отрече от мен, но съм благословена да имам семейство и съпруг, които да застанат зад мен, защото ме познават какво представлявам.

Знаят, че не съм лош човек и заедно преминаваме през този ад. Мъжът ми казва, че мога да се чувствам така сякаш Дяволът ме е запратил в окото на бурята, но аз съм бурята. И е прав. Но ние сме просто хора", заяви Пейдж.

"За съжаление хората не виждат нещата по такъв начин, когато щракат на клавиатурата. Не мислят, че и ние имаме чувства и че страдаме. Не само че бях жертва на голямо унижение, но и на кибер оплюване.

Има дни, в които искам да се самонараня физически. Не само заради това, което ми казват милиони, но и заради семейството ми и мъжа ми, които страдат по същия начин заради моята грешка.

Това ни кара с Алберто (съпругът й) да се чудим как хора, които не са толкова силни психически като нас се справят с подобни неща.

И колко хора страдат заради интернет и страхливците зад клавиатурите. А и затова колко са попаднали в същия капан като мен и са допуснали същите грешки.

Затова поемаме всички тези негативи и се опитваме да ги превърнем в позитиви. Опитваме се да предупредим бъдещите жертви и тези, които нямат психическите сили да преминат през това.

Да накараме хората да мислят за бъдещето, преди да направят нещо подобно, за да не се получи "ефектът на пеперудата" по-късно през живота им.

Моята грешка може да помогне на други. Няма да говоря повече. Гледаме напред и искам да сме щастливи", завърши тя.

Вижте в галерията снимки на Пейдж.

Oще: wwe  кеч  пейдж  секс скандал 


Още от Жълт картон

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео