WWE дивата Пейдж след секс скандала: Притеснявах се, че мъжът ми ще ме напусне | sportcafe.bg
Sportcafe logo

WWE дивата Пейдж след секс скандала: Притеснявах се, че мъжът ми ще ме напусне

Sportcafe
28.03.2017, 13:12 (обновена 31.03.2017, 15:13)

1 от 10 снимки Назад Напред

пейдж

"Направих огромна грешка. Огромна. Доверих се на някого, който се възползва от едно младо момиче преди години. Вината е моя и винаги понасям отговорността", написа британката в Twitter.

Звездата от WWE Пейдж не може да се възстанови от преживяното, след като в интернет изтече видео, на което прави секс с двама свои колеги.

Веднага след това се появиха и интимни снимки на 24-годишната професионална кечистка, чието истинско име е Сарая-Джейд Бевис.

"Направих огромна грешка. Огромна. Доверих се на някого, който се възползва от едно младо момиче преди години. Вината е моя и винаги понасям отговорността", написа британката в Twitter.

"Но най-тежкото нещо, което си помислих, беше, че съпругът ми ще ме напусне, а семейството ми ще се отрече от мен, но съм благословена да имам семейство и съпруг, които да застанат зад мен, защото ме познават какво представлявам.

Знаят, че не съм лош човек и заедно преминаваме през този ад. Мъжът ми казва, че мога да се чувствам така сякаш Дяволът ме е запратил в окото на бурята, но аз съм бурята. И е прав. Но ние сме просто хора", заяви Пейдж.

"За съжаление хората не виждат нещата по такъв начин, когато щракат на клавиатурата. Не мислят, че и ние имаме чувства и че страдаме. Не само че бях жертва на голямо унижение, но и на кибер оплюване.

Има дни, в които искам да се самонараня физически. Не само заради това, което ми казват милиони, но и заради семейството ми и мъжа ми, които страдат по същия начин заради моята грешка.

Това ни кара с Алберто (съпругът й) да се чудим как хора, които не са толкова силни психически като нас се справят с подобни неща.

И колко хора страдат заради интернет и страхливците зад клавиатурите. А и затова колко са попаднали в същия капан като мен и са допуснали същите грешки.

Затова поемаме всички тези негативи и се опитваме да ги превърнем в позитиви. Опитваме се да предупредим бъдещите жертви и тези, които нямат психическите сили да преминат през това.

Да накараме хората да мислят за бъдещето, преди да направят нещо подобно, за да не се получи "ефектът на пеперудата" по-късно през живота им.

Моята грешка може да помогне на други. Няма да говоря повече. Гледаме напред и искам да сме щастливи", завърши тя.

Вижте в галерията снимки на Пейдж.

Oще: wwe  кеч  пейдж  секс скандал 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео