Модел на Playboy иска Шефилд Уензди | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Модел на Playboy иска Шефилд Уензди

The Daily Mail
01.11.2011, 13:32 (обновена 10.02.2012, 17:07)

1 от 2 снимки Назад Напред

sybil 2

Сибил Данинг е готова да сложи ръка на Шелид Уензди

Бившият модел на Playboy Сибил Данинг, която записа през 80-те години и успешна кариера в Холивуд е кандидат-купувач №1 на Шефилд Уензди. Клубът играе в Лига 1, а Данинг има зад гърба си няколко корици на известното мъжко списание - в различни държави - от Мексико до Япония - броят му от септември 1983 година.

След като записа участие в няколко екшън продукции в Холивуд, Сибил получи и званието "Най-сексапилната актриса на света", а през 1983 беше определена и за "Секс символ на годината".

Офертата за купуването на Уензди е от Сибил и съпруга й Хорст Лассе. Двамата се определят като "обикновени мултимилионери"

Двамата, които вече са акционери в германски хокеен клуб, започнаха преговори с настоящия собственик на Уензди Милан Мандарич.

"Определено искаме да купим английски футболен клуб, който има много фенове и потенциал за развитие - заяви Данинг пред вестник The Sun.

"Шефилд Уензди отговаря на тези изисквания. Това е едно от най-известните имена в британския футбол и въпреки че в последните години отстъпи по-назад, ние вярваме, че клубът може отново да се пребори за място във Висшата лига.

"Проучваме Уензди от повече от месец и ако преговорите минат добре, надявам се, че скоро ще купим контролния пакет акции."

Oще: playboy  сибил данинг  шефилд уензди 


Още от Жълт картон


Видео