Мартин Петров: Брутално посегателство срещу мен и семейството ми | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Мартин Петров: Брутално посегателство срещу мен и семейството ми

Sportcafe
02.12.2017, 08:28 (обновена 02.12.2017, 08:39)
20,50 години номер 8,христо стоичков

Снимка: © Lap.bg

Мартин Петров заяви, че в България се минават всякакви граници.

Мартин Петров е изключително възмутен от лъжите, които заливат общественото пространство в България. След като подаде сигнал до прокурор заради изчезнали 3,8 милиона лева от сметката му в "Уникредит Булбанк", се появиха информации дори за любовна афера с банковата служителка Ирина Ч.А, която е била негов личен банкер.

"Всичко има граници – възмути се Петров пред "Труд". – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност.

Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии."

Чрез своя адвокат Петров сезира прокуратурата за липсата на огромната сума на 17 ноември. Седмица по-късно – на 24 ноември същото е направила и "Уникредит Булбанк".

Oще: банка  булбанк  мартин петров  уникредит 


Още от Жълт картон

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео