Ръгбист получи мозъчен удар, събуди се гей | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Ръгбист получи мозъчен удар, събуди се гей


09.11.2011, 14:27 (обновена 10.02.2012, 17:06)
Крис Бърч, ръгби, гей, фризьор

Снимка: © Wales News Service

Новият Крис

Когато 120-килограмовият ръгбист от Уелс Крис Бърч получава мозъчен удар след инцидент на тренировка, близките му се притесняват, че тази травма може да го превърне в инвалид, ако въобще оживее, пише в днешния си брой вестник "Дейли Мейл".

Когато след проведеното лечение 26-годишният Крис се връща в съзнание, се оказва, че той наистина е безвъзратно променен, но, слава Богу, не по очаквания начин - здравенякът, който е бил сгоден дотогава, се събужда жив и здрав, но... гей.

Младежът променя напълно начина си на живот, разделя се с приятелката си, сваля 50 килограма от теглото си и започва да работи като фризьор.

Странният инцидент се случва на игрището, когато той се опитва да впечатли съотборниците си в ръгби тима, правейки задно салто. Нещо обаче се обърква и той пада тежко, като контузва врата си, което става причина за мозъчния удар.

Докато семейството и годеницата му прекарват дни до леглото му в болницата с надежда да се върне в съзнание, личността му претърпява изненадваща трансформация.

"Когато се събудих, бях станал гей. Звучи абсурдно, но веднага се почувствах различно. Вече не се интересувах от жени. Никога преди мъжете не са ме привличали, дори не съм имал познати гейове", разказва Бърч.

"Но изобщо не ми пука за миналото. Сега се чувствам отлично такъв, какъвто съм", добавя той.

Крис вече живее с новия си 19-годишен партньор и е отворил собствено фризьорско студио.

Преди травмата той е прекарвал свободното си време, гледайки спорт и пиейки бира с приятели, но вече това въобще не му е забавно.

"Започнах да се грижа повече за външния си вид, свалих цели 50 килограма. Много хора не могат да ме познаят, но в момента имам много по-добро самочувствие от преди", споделя бившият мачо.

"Нямам нищо общо със стария Крис, но не бих се върнал към него", завършва той.

Oще: гей  крис бърч  мозък  мозъчен удар  ръгби  уелс  фризьор 


Още от Жълт картон


Видео