На почивка с IQOS | webcafe.bg
no name

На почивка с IQOS

webcafeLifecafe
18.06.2019, 14:50 (обновена 21.06.2019, 12:14)
Курорт

Снимка: © iStock

Полезна информация за пушачите, преминали към устройството за нагряване на тютюн

Летният сезон започна, а все повече пушачи, които заместиха димящите цигари с устройство за нагряване на тютюн IQOS, се притесняват дали могат да ги носят в самолета, къде могат да ги ползват безпроблемно и какво да правят, ако са на нова дестинация.

С IQOS в България е лесно...

Ако по време на лежерна разходка из природата или докато се припичате на плажа загубите устройството си или то претърпи някой пясъчно-морски инцидент, на ваше разположение е Център за обслужване на клиенти на компанията.

Номерът е изписан на всяка кутия тютюневи стикове за
устройството за нагряване. Екипът от любезни оператори помага да се справите възможно най-бързо с всяка ситуация.

Така някой дребен инцидент с вашия IQOS няма да се превърне в истинско бедствие и да ви развали почивката.

С IQOS в чужбина - да, също толкова лесно е...

Все повече пътуваме извън граница и е нормално един от най-често задаваните въпроси да е свързан именно с ползването на IQOS в чужбина. Затова производителят "Филип Морис Интернешънъл" създава специална програма за грижа за клиентите, които са извън граница.

На телефон 00800 2559 2559 всеки потребител в чужбина може да позвъни и да получи цялата нужна информация за своето устройство от Центъра за обслужване на клиенти.

Ако все пак се чудите дали правилата за безопасност няма да ви попречат да пътувате със своя IQOS в самолет, няма от какво да се притеснявате.

IQOS е електронно устройство за нагряване на тютюн, което съдържа джобно зарядно с батерия и обикновено се носи в ръчния багаж. Ясно е, че от съображения за сигурност багажът ви ще бъде проверен и електрониката в него ще бъде прегледана. Мерки за превенция на тероризма, няма как.

Но пренасянето на устройството в ръчния багаж не би трябвало да доведе до проблеми никъде по света, освен ако не решите да пътувате до Тайланд!

В Тайланд с правителствен указ са забранени всички електронни цигари и устройства с нагряване като мярка за превенция на пушенето. Санкцията при неспазване на закона е конфискация на устройството или висока глоба.

Но както любезно ни напомня екипажът при всяко пътуване, пушенето и употребата на всякакви тютюневи изделия, включително е-цигари или устройства с нагряване, е забранена на борда на самолета.

Ако все пак търсите IQOS в чужбина - няма да имате никакви затруднения. Устройствата за нагряване на тютюн се предлагат на 47 пазара по света (вижте последната актуална информация тук), от които 22 страни в Европейския съюз, Русия, Япония, Южна Корея, Нова Зеландия и други.

Активни потребители в социалните мрежи вече са създали и страница с актуална информация за страните, в които се предлагат и устройството, и консумативите. Можем само да им благодарим!

Но ако искате да ползвате IQOS устройството си и сте извън пределите на България, поискайте разрешение от персонала на заведението. Правилата и навиците във всяка страна са различни. Бъдете образцов турист и се съобразявайте с тях.А какво да правим при дефект на устройството и как подаваме сигнали за повреда в чужбина?

При покупката на устройството за нагряване на тютюн IQOS се получава международна гаранция, която важи в цял свят. В държавите, в които се предлага устройството за нагряване на тютюн, важат същите услуги и право на рекламация на продукта, каквито са приложими в страната на закупуване.

Компанията предлага почти неограничена гаранция навсякъде с възможност за замяна на компоненти на устройството.

В случай на повреда или просто при нужда от помощ, докато сте в чужбина, можете да се обадите на телефона за обслужване на клиенти и да намерите най-близкия търговец.

Все пак изключения може да има за някои екзотични държави, в които няма такава информация - услуги по замяна или ремонт се предлагат единствено в страните, в които се продава IQOS. Изключение правят сръчните азиатци, които често намират китайски резервни части, но е препоръчително да ги избягвате.

Извън тези дребни подробности можете да се радвате на почивката без много-много да му мислите. Екипите зад IQOS се грижат за останалото.

Oще: iqos  ваканция  нагряване на тютюн  почивка  пътуване  филип морис 


Още от Summercafe