Звуковите четки за зъби, които ще променят усмивката ви | webcafe.bg
Webcafe

Звуковите четки за зъби, които ще променят усмивката ви

webcafeAd блок
25.10.2016, 10:05 (обновена 25.11.2016, 15:51)
Philips Sonicare

Снимка: © Philips

Philips Sonicare разкрива нова стилна колекция

Philips Sonicare разкрива на българския пазар своята най-стилната колекция звукова четка за зъби Sonicare Diamond Clean. Серията идва с разнообразие от цветови предложения, готови да задоволят и най-претенциозния вкус: бял, черен, розов и лимитиран аметист.

С електрическите четки за зъби на Philips успешно премахвате до 100% от наслоената в труднодостъпните участъци плака. Подобрявате здравето на венците само за 2 седмици, премахвате повърхностните петна, избелвате до естествения цвят вашите зъби само за 1 седмица. Звуковата технология предпазва от отдръпване на венците.

Вибриращата глава на звуковата четка за зъби Sonicare Diamond Clean създава динамично почистващо действие, което можете да видите и усетите. Редовната употреба на звуковите четки за зъби Philips Sonicare спомага за подобряване здравето на вашите зъби. Звуковата технология нежно завихря водата, пастата за зъби и слюнката като образува малки мехурчета, които при контакта със зъбната повърхност се разпукват и отстраняват наслоената плака в междузъбното пространство, по повърхността на зъбите и по линията на венеца, където се развиват и живеят вредоносни бактерии.

Персонализирайте начина, по който миете вашите зъби със звуковата четка Diamond Clean. Избирайте само с едно копче измежду петте вградени режима на работа на четката и осигурите грижа за цялата уста:

Почистване - стандартен режим, подходящ за почистване на цялата уста;
Избелване - главата на четката работи на висока честота, благоприятства за премахване на повърхностните петна и избелване на зъбите до естествения им цвят само за 1 седмица;
Полиране - полира зъбите, за да заблестят с естествения си блясък;
Грижа за венците - нежно стимулира и масажира венците, за да стимулира кръвообращението и ускори възстановяването им;
Режим чувствителни зъби - изключително нежно почистване, подходящ за хората с болезнени при допир, дори при дишане, зъби.

Винаги готова за работа

Независимо дали пътувате или сте у дома вашата Diamond Clean е винаги заредена и готова за работа. Най-луксозната звукова четка на Philips идва с двойна система за зареждане - USB калъф и презареждаща чаша. Просто поставете четката в калъфа за път и свържете с вашия компютър или в колата.

Презареждащата чаша работи на принципа на индукция - само поставете четката в стъклената часа и включете зарядното в електрическата мрежа.

Батерията на четката издържа до 3 седмици.

Най-стилната звукова четка за зъби на Philips - Diamond Clean идва с по-лека дръжка*, която същевременно обира вибрациите. Така по-лесното привикване към нея. Изтънчеността на продукта се подчертава още повече от изящния хромов пръстен в горната част на дръжката.

Брилиянтно нарязани

Тъй като нашите зъби не представляват равнина, а имат екватори, влакната на четките за зъби Philips Sonicare са нарязани под 5-градусов угъл, прилягат перфектно към извивките на зъба и не наранят неговия емайл.

Най-добрите избелващи глави на Philips Sonicare - Diamond Clean са снабдени с 44% повече влакна от стандартните глави Sonicare ProResult, което спомага за превъзходното почистване и премахване на повърхностните петна. Можете да откриете глава в два размера - компактен и стандартен. Компактният размер се препоръчва за почистване на крайните дъвкателни зъби (мъдреци), а също така за концентрирано третиране локално на повърхностни петна.

Уникални характеристики на Philips Sonicare

Easy start

През първите четиринадесет дни от потреблението четките работят при по-ниски обороти, за да улеснят приспособяването към звуковата технология.

Smartimer

Звуковите четки Sonicare имат вграден двуминутен таймер, който следи за спазването на препоръчваното от стоматолозите време за миене на зъбите

Quadpacer

Тялото на четката вибрира на всеки тридесет секунти, за да ви напомни да смените страната на четкане.

За повече информация, моля, кликнете тук.

 

* В сравнение с другите серии звукови четки за зъби на Philips

Oще: diamond clean  philips  philips sonicare  sonicare diamond clean  батерия четка за зъби  звукови четки за зъби  зъбен камък  избелване на зъби  миене на зъби  мъдреци  отдръпване на венците  почистване  четки за зъби  чувствителни зъби 


Още от Усмихотерапия

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.