Светът на Vertu | webcafe.bg
Webcafe

Светът на Vertu

webcafe.bg
18.12.2015, 12:07 (обновена 07.12.2016, 13:45)

1 от 8 снимки Назад Напред

Vertu Signature Touch

Снимка: © Webcafe.bg

Vertu може и да не ви носи сутрин пантофите до леглото, но е врата към друг свят. Светът на Hand made in Britain.

Vertu не е просто марка за телефони, нито е телефон, който можете да препоръчате на някого да си купи.

Говорим за явление. Свикнали сме да се смеем на нещата, които не разбираме - на съвременното изкуство, на благотворителността, на известните, на богатите, на много умните. Vertu може и да не ви носи сутрин пантофите до леглото, но е врата към друг свят. Светът на Hand made in Britain.

Vertu е не само вещ, но и емоция.

Не го разбирате, докато не го хванете в ръка. Взехме новия Vertu Signature Touch за една дълга фотосесия в СКЛАДА.

Ако бързате да ни опонирате, че луксът и функционалността са две различни планети - този път сте в голямa грешка. Има много примери за това как фокусът върху красивия дизайн и материалите е за сметка на параметрите, но при Vertu Signature Touch случаят съвсем не е такъв. Тук нищо не е за сметка на другото.

Смартфонът на Vertu e първокласен от технологична гледна точка телефон с 4GB RAM, осемядрен процесор, 21 мегапикселова камера, 64 GB вградена памет с опция да се разшири до 2 TB,  голяма батерия, безжично зареждане и още доста технологични предимства. Като телефон Vertu Signature Touch има всичко от последните технологии, плюс уникален Dolby stereo sound.

С първото хващане в ръка усещате, че държите различна вещ. Тежък апарат с дизайн, който създава чувството за истински лукс, без да прекрачва границата на необходимото  -  чист екран, титаниева рамка и конструкция.

Стъклото на екрана представлява единично парче 130 каратов сапфирен кристал - гледката наистина е впечатляваща. Гърбът и предната част под говорителите са от естествена кожа, която може да бъде телешка (за базовия модел), от алигатор или гущер.

При Vertu всичко е различно.

Всеки отделен телефон се изработва изцяло на ръка от един човек, който се подписва на отварящите се като врати на Lamborghini капачета на задния панел за SIM картата и за допълнителната памет.

Операционната система е Android, но британският производител е добавил три супер ексклузивни приложения, които конструират уникалния свят на Vertu.

Едното е за криптиране на разговорите и текстовата комуникация - последна разработка на Silent Circle с много високо ниво на сигурност. То ви дава достъп до съвети от експерт по кибер защита по всяко време.

Другото е Concierge или вашият жив асистент, на разположение по всяко време и във всяка точка на света, за да ви резервира хотел, маса в ресторант, или да организира друго ваше желание - можете да го извикате със специален хардуерен бутон в цвят рубин, разположен на титаниевия страничен корпус.

В най-високото ниво на абонамент (базовият абонамент идва с покупката на всеки телефон и е безплатен за първите 18 месеца) Vertu наричат асистента Life Style Manager и можете да разчитате, че това наистина е експерт, който познава в детайли всичко в съответната страна.

Третото приложение  - Life, е клубната ви карта за разнообразни, иначе затворени за масовата публика общества и събития - като например ексклузивен достъп до културни, спортни и модни събития, и частни клубове. Можете да вземете и гости с вас.

Цената на новия Vertu Signature Touch започва от 8400 евро, което е и причината да не можете да го препоръчате на всеки, но нали точно това е предимството му. Естествено, не можете да си купите Vertu навсякъде. В България ексклузивен представител на марката е магазин La Tiara на "Калоян" 7.

Още снимки можете да разгледате в галерията.

Oще: boutique la tiara  la tiara  premium  vertu  vertu signature touch  верту  дилър на vertu за българия  ла тиара  ръчна изработка  скъп подарък  скъп телефон  смартфон 


Още от WEBCAFE BLACK

Най-коментирани

Стани автор

58398
Изпрати текст

Изпращайте ваши материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме в Стани автор Редакцията не публикува текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи. Някои от текстовете се редактират с оглед на по-добрия изказ.