Филмови вечери вкъщи: Трилъри, които ще ви приковат към екрана | webcafe.bg
Webcafe

Филмови вечери вкъщи: Трилъри, които ще ви приковат към екрана

Webcafe
15.12.2017, 14:19 (обновена 18.12.2017, 14:47)

1 от 6 снимки Назад Напред

Филмови вечери вкъщи

Снимка: © Samsung

Класики и нова ленти за интригуващо изживяване пред новия Samsung Q7F телевизор.

Понякога човек има нужда да разпусне с филм, който да го прикове към екрана и да го накара да забрави за всичко друго. Филм, който да събуди интереса ти от самото си начало, да те ангажира със съдбата на своите герои и да те държи под напрежение до самия финал.

Трилърът е жанрът, който може да даде това.

Няма значение дали става дума за криминален, политически или психологически трилър – важното е филмът бавно и постепенно да разкрива важната информация за историята, да има достатъчно качествени обрати и да ни заинтригува със случващото се.

В последните години трилърите не са особено предпочитани в Холивуд поради ред причини. Не могат да изкарат толкова пари колкото филмите за супергерои или анимациите, по-трудни са за рекламиране, а и не е толкова лесно да напишеш качествен сценарий за подобна лента.

Заради това някои от най-добрите примери в жанра се крият из предходните десетилетия. Достъпът до тях е изключително лесен, ако човек разполага със смарт телевизор и акаунт в Netflix (можете да се регистрирате безплатно за месец).

Webcafe.bg и Samsung в поредица от текстове ви представяме наша селекция от филми, които си струва да гледате – било то за пръв път или повторно.

Поводът – Samsung Q7F – телевизорът, на който всеки любител на трилъра ще се зарадва. Независимо дали гледате през деня или през нощта – картината е много добра. Независимо дали на 49 инча или на 75 инча, телевизорите от серията предлагат 4k Ultra HD картина, издигната на едно по-високо ниво с HDR 10, Q Контраст и впечатляващ Q Зрителен ъгъл. Можете да го окачите плътно на стената или да го поставите на някоя от дизайнерските стойки. Ако захранващият кабел е скрит зад него, от телевизора остава да излиза само един незабележим оптичен кабел, който се свързва към кутията One Connect, където можете да свържете всичко някъде на скрито. Ако искате дори можете да си говорите на дистанционното, а с приложението Smart View управлявате всичко на телефона си.

И ето, че дойде ред и на трилърите, сред които попадат няколко класики и един чисто нов филм. В нашата галерия можете да видите заглавията, които подбрахме за вас.

Oще: samsung  кино  трилъри  фотогалерии 


Още от WEBCAFE BLACK

Най-коментирани

Стани автор

58398
Изпрати текст

Изпращайте ваши материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме в Стани автор Редакцията не публикува текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи. Някои от текстовете се редактират с оглед на по-добрия изказ.