Филмови вечери вкъщи: Шест неща, които да си пуснете по HBO GO | webcafe.bg
Webcafe

Филмови вечери вкъщи: Шест неща, които да си пуснете по HBO GO

зорница аспаруховаЗорница Аспарухова
02.01.2018, 12:16 (обновена 04.01.2018, 14:07)

1 от 8 снимки Назад Напред

Samsung Qled

Снимка: © Мирослава Дермеджиева,Webcafe.bg

Berlin station

Berlin Station или „Централа Берлин“ е леко подценено от родната публика шпионско шоу на американския канал Epix, което намира удобно място в онлайн платформата на HBO. Позициониран в Берлин сериалът разказва за централа на ЦРУ, която разследва различни сложни и леко неприятни терористични заговори или подмолни престъпления от друг характер. Ричард Армитидж е в основната роля, но нашите овации отиват за безпощадния Рис Ифанс, който е титанично добър като мазния и лъжлив гадняр Хектор Дежан. „Централа Берлин“ ще ви даде приятно криминално усещане, реалистична гледна точка и напрежение, защото няма да познаете финала. Плътен, наситен с насилие и действие, това е един от сериалите, които препоръчваме с две ръце. Вторият му сезон е пресен, пресен в платформата.

Има няколко неща в този живот, които са ярко и ясно дефинирани - удоволствието от гледането на хубава телевизия е едно от тях.

Ако едно време баба ви е гледала „Дързост и красота" всеки ден в 17 часа по Канал 1 и ако изпусне епизода, няма да разбере дали Рич и Брук са се оженили, което, разбира се, ще съсипе вечерта й, то новият начин на

Има няколко неща в този живот, които са ярко и ясно дефинирани - удоволствието от гледането на хубава телевизия е едно от тях.

Ако едно време баба ви е гледала „Дързост и красота" всеки ден в 17 часа по Канал 1 и ако изпусне епизода, няма да разбере дали Рич и Брук са се оженили, което, разбира се, ще съсипе вечерта й, то новият начин на гледане на телевизия предлага неограничени възможности.

Първо и най-важно, може да гледате вашия вариант на „Дързост и красота" когато и както си пожелаете, и второ, може да изгледате всички епизоди до сватбата на Рич и Брук, пък и след нея, наведнъж. Стига да имате сили за това.

Webcafe.bg в компанията на Samsung, ви предлагат три от най-популярните платформи за онлайн гледане на сериали и филми. Това са Amazon Prime, Netflix и, разбира се, HBO GO. Ние правим селекция на пет или шест от най-яките неща, които може да си пуснете по тях веднага. Вие избирате дали да го направите. Самите ние им се наслаждаваме през последните дни, като ги гледаме онлайн на големия екран на Samsung Q7C.

QLED телевизорите на Samsung са представители на технология, различна от масовите на пазара, на която залагаме много очаквания. Всички телевизори от серията са с 4k UHD резолюция и невероятен HDR 1500, с много повече цветове и детайли на картината.

Виждате всички дребни подробности, които преди бяха скрити в тъмните сенки или се сливаха в ярките сцени. Samsung Q7C се предлага в широка гама размери - от 49 до 75 инча, а „C" в името идва от curved или на български - извит екран - при Samsung това означава почти никакво изкривяване на цветовете, когато гледате картината отстрани. Без рамка от четирите страни, само с един кабел, който свързва телевизора и много удобно (след кратък период на свикване) опростено дистанционно - независимо дали ще го закачите плътно до стената или ще го поставите на някоя от дизайнерските стойки, телевизорът няма как да не пасне на всекидневната ви.

Наред са HBO GO и нашата топ селекция от сочни продукции, които се предлагат там. Защото това не е просто телевизия, сещате се...

В галерията горе.

Oще: berlin station  big little lies  hbo go  liar  samsung  samsun qled  the handmaids tale  берлински вавилон  виктория  документален филм  игра на гаджета  класация филми  селекция филми  спилбърг  телевизор  филми  филмови вечери 


Още от WEBCAFE BLACK

Най-коментирани

Стани автор

58398
Изпрати текст

Изпращайте ваши материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме в Стани автор Редакцията не публикува текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи. Някои от текстовете се редактират с оглед на по-добрия изказ.