ESTHEDERM - за хората с високо beauty IQ | webcafe.bg
Webcafe

ESTHEDERM - за хората с високо beauty IQ

Росица Димитрова
21.12.2017, 11:19 (обновена 19.04.2018, 15:20)
esthederm

Продуктите за поддръжка на кожата се избират като дрехите

"Създавам грижа за кожата не за да правя жените красиви, а защото те са красиви" е казал Жан-Ноел Торел и не можем да не се съгласим с него.

Продуктите, които използваме за поддръжка на кожата трябва да бъдат избирани като дрехите - не за да прикриват несъвършенства, а за да подчертават нашите предимства и най-красиви черти. Най-ефектния аксесоар за добър външен вид е здравата и красива кожа. А еквивалентът на дизайнерските дрехи в козметиката е ЕSTHEDERM.

ЕSTHEDERM е основана през 1978 година от Жан-Ноел Торел - визионерът създал и дермокозметичната марка BIODERMA. По професия е фармацевт и биолог, патентовал клетъчната вода, която е в основата на ЕSTHEDERM и я отличава от всички останали козметични марки на пазара.

Ако питате ваши близки или използвате продуктите им, ще се убедите, че суперлативите за ЕSTHEDERM не са обикновени маркетингови трикове. Марката печели години наред доверието на своите последователи заради високото си качество, своята философия и различния поглед към нуждите и особеностите на кожата. Затова и ЕSTHEDERM е толкова необикновен бранд, лесно влизащ под кожата на всеки с по-високо от средното beauty IQ.

На какво се дължи това? Няколко неща отличават марката от останалите козметични марки в луксозния сегмент.

ЖИВА ВОДА: Чували ли сте за клетъчната вода на ЕSTHEDERM? Тя е продукт без аналог, който изгражда сърцето и артериите на бранда. Тя е неговото ДНК.

За разлика от термалните или деминерализирани води, които пренасищат кожата с минерали или обратното - лишават я от тях, тази изцяло копира биохимичния състав на водата в клетките и се явява нейна реплика. Продуктът се използва за оптимизиране на клетъчния метаболизъм и зареждане на кожните клетки с енергия и виталност.

Освен като самостоятелен продукт под формата на фин спрей, клетъчната вода изгражда основата на всички продукти в портфолиото на ЕSTHEDERM. Спрея се състои от 100% чиста клетъчна вода и се използва на почистено лице, преди нанасяне на продукти за грижа, за да енергизира кожата и подсили действието на серума и крема след това.

ФИЛОСОВИЯТА НА МАРКАТА: Следващата важна отличителна черта на бранда, е позитивния подход към стареенето. Тук понятието "анти-ейдж" не съществува. То е заменено от "ейдж мениджмънт" (в превод управление на възрастта), който цели запазването на добия вид и състояние на кожата не чрез фалшиви обещания за спиране на времето, а върху красивото остаряване, което е един от плюсовете на времето. Този подход намира изражение във формулите на продуктите, които се стремят да съхранят младостта на кожата във всеки етап от нейната промяна.

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА: Друг факт, заради който си струва ЕSTHEDERM, да бъде дебело подчертан с непрекъсната линия, е че това е марка, идваща от високия клас салони и спа центрове. Брандът е създаден от специалисти, които намират пресечната точка между биологията и естетиката и продължават да го правят вече над 39 години.

Затова и ЕSTHEDERM се предлага в избрани премиум аптеки, селективни магазини и висок клас спа центрове и салони за красота в над 40 държави в Европа, Азия, Канада и Близкия Изток.

ЗДРАВЕЙ, СЛЪНЦЕ: Третата отличителна характеристика на марката е подходът към слънцето, наречен "грижа под слънцето". От ЕSTHEDERM са убедени, че не трябва да действаме против слънцето, а с него, като използваме само позитивните ефекти на слънчевата светлина върху кожата.

Продуктите на марката стимулират естествените защитни механизми на клетките, за да могат и най-чувствителните и светли типове кожа да се наслаждават на слънчевите лъчи и да придобият естествен, красив тен, без стареене на кожата.

И ако изброените факти, не са ви убедили, че трябва да изберете ЕSTHEDERM, ето и още интересни подробности. Компанията използва 3 размера на хиалуронова киселина - два от тях действат на ниво епидермис, за да осигурят моментален и сияен ефект а третия размер навлиза в по-голяма дълбочина, за да стимулира производството на естествено наличната в кожата хиалуронова киселина. Ето защо продуктите с хиалуронива киселина имат двойно действие. От една страна дават моментална хидратация (както другите марки), но същевременно осигуряват и биологично действие като стимулиране кожата да произвежда своя собствена хиалуронова киселина.

Oще: bioderma  esthederm  грижа за кожата  кожа  подхранване  хидратация 


Още от WEBCAFE BLACK

Стани автор

58398
Изпрати текст

Изпращайте ваши материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме в Стани автор Редакцията не публикува текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи. Някои от текстовете се редактират с оглед на по-добрия изказ.