Време е за специално лято | webcafe.bg
Webcafe

Време е за специално лято

Ad блок
20.07.2015, 12:09 (обновена 22.07.2015, 08:01)

Всеки има поне по една смешна плажна лятна история, която разказва редовно пред приятели - дали ще е загубен на плажа багаж след тежка вечер или неловка свалка, или някое плажно приключение.

„Загорка" ви предизвика да разкажете своята лятна история. До 31 август всеки може да качи свое видео на www.zagorka.bg и да сподели най-неочакваните и забавни плажни истории от лятото под надслова „Отвори си бира, налей си плажни истории".

Така ще има възможността да се бори за голямата награда - 7-дневно пътуване с яхта само за двама в Средиземно море.Щастливците ще могат да удължат лятото тази година чак до месец октомври и да се пекат под топлите лъчи на яхта, специално за тях, докато тук вече ще се подготвяме за зимата. И понеже наистина е време за нещо специално, освен голямата награда потребителите ще могат да спечелят още GoPro камери и селфи стикове.

Съвети и вдъхновение за това как да създадат своята видео плажна история участниците могат да открият и на онлайн платформата. Там са качени 4 специално заснети видео клипа с едни от най-известните и неподражаеми лица на телевизионния екран. Те ще разкажат кои са 4-те сигурни начина човек да изживее истински незабравимо лято и да сбъдне поне една от летните си мечти.

По време на кампанията „Отвори си бира, налей си плажни истории" по най-посещаваните морски курорти и къмпинги ще обикалят и специалисти в създаването на незабравими плажни истории, които ще дават полезни съвети и препоръки на желаещите да се включат във видео предизвикателството. От 1 август екипите ще обиколят най-горещите точки на южното ни Черноморие: Созопол, Несебър, Градина, Смокиня, Каваци, Лозенец, Китен и Приморско.

Съвсем скоро ще бъдат обявени и останалите активности, част от кампанията „Отвори си бира, налей си плажни истории", които предстоят да се случат на неочаквани места и в неочакван формат, не само по морето.

Oще: бира  бири  загорка  лятна история  лято 


Още от Ad блок