Защо хляб от BILLA, или как да изберем правилно хляба за нас и семейството ни? | webcafe.bg
Webcafe

Защо хляб от BILLA, или как да изберем правилно хляба за нас и семейството ни?

webcafeAd блок
01.03.2018, 11:42 (обновена 02.03.2018, 12:07)
billa, била, хляб била

Снимка: © Billa

Веригата има какво да предложи и на най-взискателните

За повечето хора в България хлябът и изборът на хляб са особено важна тема. Все пак говорим за една от неизменните части от българската трапеза и дори не е необходимо да обясняваме какво важно място заема хлябът както в културата ни, така и ежедневно на масата.

Само че невинаги имаме време и търпение да си приготвим сами хляб и по тази причина честичко прибягваме до купен от магазина. Бързо, лесно, само че невинаги толкова вкусно, колкото ни се иска. Въпреки това продължаваме да държим хлябът да е пресен, мек, приготвен с натурални съставки и точно както го обичаме самите ние. Никак не е малко като изисквания...

BILLA обаче имат какво да предложат дори и за най-взискателните си клиенти.

Гаранцията за винаги пресния хляб в магазините на веригата е сигурна - все пак от фурните й излизат нови партиди на всеки 30 минути. Така може да сте убедени, че при всяко посещение до най-близкия супермаркет ще можете да си купите хляб с неустоима хрупкава коричка и мека сърцевина.

Само че това печивото да е току-що извадено "от огъня", не е достатъчно, за да се получи превъзходен вкус. Важно е и кой стои зад приготвянето на хляба. С други думи - тези, които месят и пекат хляба, трябва не просто да имат сръчни и умели ръце, а да знаят до съвършенство какво вършат.

И по тази точка можете да сте уверени, че от BILLA са се погрижили - партнират си със Съюза по хранителна промишленост в България, откъдето предоставят обучение на служителите на магазините.

Те инвестират в качествената подготовка на кадрите и запознаването им не само с тънкостите, които стоят зад перфектния хляб, но и с най-новите тенденции при приготвянето му. Нали знаете, хлябът отдавна не е само "бял" и "типов".

Така, какво изброихме досега? Нови партиди хляб на всеки 30 минути, за да са сигурни клиентите, че е пресен? Да. Добре обучени специалисти, които приготвят хляба? Тук.

Но истински добрият хляб не може и без още нещо - внимателно подбрани съставки. Ще си кажете "Какво толкова може да има в един хляб, той и само с брашно и вода си става...". Само че грешите. Истински вкусният хляб иска истински добри продукти.

От BILLA гарантират, че в печивата им са вложени качествени, изцяло натурални продукти.

Брашното идва от специални реколти, които са гарантирано без ГМО - важно условие в наше време. Всичко преминава през стриктен контрол преди да се озове в ръцете на опитните хлебари.

А благодарение на стандартите на BILLA, можете да сте сигурни, че качеството на хляба е еднакво високо във всеки един магазин от веригата. Няма компромиси в нито една от стъпките при приготвянето му, откъдето и да го купите.

Така че, ако ви се хапва вкусен и пресен хляб - няма нужда да се чудите много. Просто отскочете до най-близката BILLA.

Oще: billa  била  пекарна  пресен хляб  хляб  хляб от била  хляб от billa 


Още от Ad блок