ReZZo - хит е да плащаш до 40 процента по-малко от сметката | webcafe.bg
Webcafe

С ReZZo.bg до 40 процента по-ниска сметка в ресторанта

Ad блок
04.11.2014, 17:28 (обновена 05.11.2014, 12:48)
Двойка похапва в ресторант

Снимка: © Getty Images

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка

Хит сред модерните градски хора по света е да запазят маса в ресторант през сайт за резервации - пести време, усилия и пари, като в замяна предлага богати възможности за кулинарни приключения и гарантирани места.

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти, клиенти и уеб платформа срещат интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

ReZZo.bg е повече от обикновен сайт за резервации, той е едновременно съветник, компетентен кулинарен критик и финансов помощник.

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

Бърз преглед запознава с най-актуалните заведения на града, а само един клик е достатъчен, за да гарантира запазено място за обилна закуска, даваща летящ старт на деня, бизнес обяд, вечеря с приятели, романтична среща или... възможностите са безкрайни и всяка от тях отдалечава сивотата на ежедневието на повече от една ръка разстояние.

Ако въображението ви изневери, ReZZo.bg е до вас, за да ви вдъхнови да предприемете кулинарни пътешествия из екзотични кухни без да напускате квартала, ако не сте готови за експерименти, ReZZo.bg е насреща, за да ви осигури желаното място в любимия ресторант, а ако избягвате да посещавате ресторанти, защото ви се струва непосилен разход - отново ReZZo.bg е на ход .Внимание! Всички ресторанти, дори и най-популярните, включени в сайта предлагат отстъпка от сметката, стигаща до 40 процента.

ReZZo.bg - достоен за споделяне.

Oще: ad блок  rezzo  rezzo.bg  диета  заведения  кухня  ресторанти  хранене 


Още от Ad блок