По чудовищата ще ги познаете | webcafe.bg
Webcafe

По чудовищата ще ги познаете

Анелия ГеоргиеваАнелия Георгиева
14.09.2017, 15:26 (обновена 15.09.2017, 18:13)
Оцвети есента - всички модели

Ето кои са новите модели на Converse в „Оцвети есента“

100 годишнината на Chuck Taylor в България минава под знака на колаборацията с български графични артисти, на които Converse предоставя възможност да покажат своето изкуство по нестандартен начин - върху моделите на най-емблематичните спортни обувки в света.

Това ще се случи в събота, на 16 септември в Сердика център от 11 до 19 часа, когато ще се проведе второто за тази година издание на "Оцвети есента", посветено както на годишнината на Chuck Taylor, така и на изкуството в лицето на български визуални артисти.

По време на събитието Converse ще зарадват своите фенове чрез творчеството на Точка и Ади - двете художнички, които ще оставят своя артистичен почерк върху моделите на Converse.

Точка и Ади ще рисуват по кецовете ви в тон с настъпващата есен. Всеки клиент на магазина ще има възможност да персонализира безплатно своя Converse с помощта на една от двете художнички или да получи специален подарък - аксесоар за кецовете си, осигурен от българското арт студио Lash, зад което стои Ивелина - третият посланик на изкуството и визуален артист, който Converse избра за кампанията си.

Само на 16 септември всеки посетител на магазина на Converse в Сердика център, който закупи чифт кецове в рамките на кампанията, ще получи още един специален подарък - 30% намаление от редовната цена на обувките.

А сега повдигаме завесата, за да ви покажем какво измислиха двете визуални артистки за Converse.

Говорим за един приказен свят.


Чудовища, духчета, котки, лисици и цветя - ще ги откриете върху дизайните на Точка и Ади. Героите им са вдъхновени от духа на Converse - защото това не се просто кецове,  а цяла житейска философия. Chuck Taylor са създадени за индивидуалисти, за хората, които не обичат утъпканите пътеки. Те са израз на контра-културата, с която се асоциират всички онези хора, които търсят различното и бягат от тесните рамки на стереотипите.

Затова в събота Converse, заедно с Точка, Ади, студио Lash и Webcafe ще ви посрещнат в магазина на марката в Сердика център с много настроение и кафе, за да стъпите заедно в настъпващата есен. С много цвят и чисто нови кецове Converse. Очакваме ви.

Oще: chuck taylor  converse  кецове  конвърс  оцвети есента  чък тейлър 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.