Когато 2 минути стигат | webcafe.bg
Webcafe

Когато 2 минути стигат

webcafeAd блок
29.03.2017, 11:20 (обновена 30.03.2017, 07:52)
philips sonicare

Когато измерваме времето според полезността му

Все ни се струва, че времето никога не стига за нищо, а забравяме някои от най-важните неща.

2 минути могат да бъдат малко, могат да бъдат и много. Колко всъщност са 2 минути? За това време можем да изгледаме някоя реклама по телевизията, да изслушаме половин песен, да прочетем един абзац от любимата си книга или да изядем половин сандвич.

2 минути са толкова малко време, че рядко биха стигнали, за да свършим нищо докрай. Колкото и да са малко обаче, те са достатъчни, за да се погрижим за зъбите и венците си.

Звуковата електрическа четка Sonicare DiamondClean на Philips ни помага да постигнем блестящо бели зъби само за 2 минути.

Освен че прави усмивката ни блестяща, четката отстранява 7 пъти повече плака по линията на венците, отколкото ръчната четка за зъби, и се грижи и за нашето здраве.

А как можем да измерим колко са 2 минути?

Няма нужда да носите часовник със себе си в банята всеки път, когато си миете зъбите. Електрическата четка Sonicare разполага с таймер, който следи за спазване препоръчваното от зъболекарите време за четкане... И не само това!

Четката ви напомня да смените страната на миене на всеки 30 секунди, като за части от секундата спира работа, за да може да смените страната на четкане.

Времето ни е изключително важно и когато тръгнем на път.

Обикновено нямаме време, гоним автобуси, влакове, бързаме, за да не попаднем в час пик и забравяме да се погрижим за някои малки, но съществени неща.

Зареждането на четката за зъби със сигурност не е първото нещо, за което се сещаме преди път. Sonicare осигурява удобство и комфорт при зареждане с луксозния си USB калъф за пътуване, който служи за зарядно устройство. Така навсякъде, по всяко време, четката ви може да бъде напълно заредена и не бива да се притеснявате и за тази подробност.

Интересното при този уред е, че има и друг начин на зареждане - чрез стилна чаша за баня, която също така може да бъде използвана и за изплакване.

За 2 минути не можете да се нахраните, да изгледате сутрешния блок или да прочетете книга, но само за 2 минути можете да получите блестяща усмивка и здрави венци, благодарение на звуковата четка Sonicare на Philips.

Времето ни е ценно, но не бива да забравяме за някои от най-важните неща, сред които са здравето и чистотата на устната кухина.

Вече няма нужда да се притесняваме от стрелките на часовника, защото Sonicare може да ни достави бързо и качествено почистване с перфектен резултат.

Oще: philips sonicare  sonicare diamondclean  бели зъби  електрическа четка за зъби  зъби  каква електрическа четка за зъби  миене на зъби  поддържане на устната кухина  усмивка 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.