За специалните поводи... | webcafe.bg
Webcafe

За специалните поводи...

webcafeAd блок
07.03.2016, 15:02 (обновена 09.03.2016, 08:28)

1 от 2 снимки Назад Напред

pandora

Намисли си ... гривна

През 1982-та в малко магазинче на приземен етаж, в предградията на Копенхаген, датският ювелир Пер Еневолсен и съпругата му Уини създават една от най-популярните днес марки бижута.

Благодарение на своето уникално прозрение да създават майсторски изработени изделия, които могат да се комбинират по стотици неповторими начини, Пер и Уини полагат основите на световния успех на PANDORA.

Техните бижута имат отличителен стил и идея.

Те носят индивидуалност и символика, и са подчинени на една цел - да предложат висококачествени ръчно завършени бижута, с които да бъдат отбелязвани специалните моменти в живота на жените и техните личностни качества.

Човек си купува не бижута, а история...

Марката на Пер и Уини PANDORA е един от най-известните брандове за бижута, които освен качество, предлагат и история - при това история, която всеки създава сам.

"Гривната е най-характерният елемент от богатото разнообразие на бижута PANDORA. Патентована през 2000-та, тя става нейна запазена марка.

С изобилието от различни модели талисмани, всяка жена сама е дизайнер на своята гривна. Тъй като реално разказва живота й и незабравимите моменти в него, всяка гривна е уникална и индивидуална. А най-хубавото е, че всички любими моменти са навсякъде с нас", обяснява ни маркетинг координаторът на марката за България Джули Лепоева.

Датчаните постъпват не само умно и с нюх към пазара, но и с усет към хората, на които искат да продават бижутата си. Те решават, че няма просто да ви продадат гривна, колие или пръстен, защото всеки може да направи това, нали? Не, те искат да ви дадат правото на сантимент. На мечти. На разказ за собствения ви живот. Както го виждате вие, както го разбирате, както искате да го разкажете.

В момента в PANDORA работят около 16 000 човека в цял свят. Близо 11 000 от тях се намират в петте завода на фирмата в Тайланд, в които бижутата се раждат.

Дизайнът и колекциите се обогатяват постоянно, съобразени с нуждите и желанията на жените.

"Талисманите, които могат да се слагат както на гривната, така и на колието или обеците PANDORA са над 700 вида, като всеки един от тях има различно значение", уточнява Джули. Самата тя има гривна посветена на дъщеря й, с която никога не се разделя.

Каква е тайната на PANDORA? Те предлагат мечти, затова и по Коледа пред магазините им има опашки.

Какво представлява гривната PANDORA?

Тя е нещо като амулет, който обаче е и бижу.

"Една от най-милите гривни, които сме правили, е предложение за брак, вместо годежен пръстен. На нея имаше къщичка, кученце и детска количка... ", казва Джули.

Етимологията на името PANDORA идва от древна Гърция и означава "всички дарове".

"Даровете" отдавна са придобили много по-различен смисъл за модерните, градски хора. Те не са онова нещо, което просто ти носи облага, върши ти работа или е чисто и просто сантимент. То трябва да е симбиоза между всички тези елементи.

И PANDORA е един от онези по-добрите и интересни начини да приведете сантимента си в материално измерение.

За специалната жена и други мистерии...

Пролетта е сезонът на новото начало. И то няма да бъде вълнуващо и интересно, ако нямате поне една готина жена до себе си, на която да подарите специален подарък.

Вие изберете повод. А може и без повод. Жените харесват такива неща. Освен това харесват и бижута. Ако пък са със смисъл, история и нещо допълнително, още по-добре. Нататък разсъждавайте сами...

"Мъжете често са затруднени да избират сами бижута. За тяхно улеснение има Списък с желания в електронен вариант на нашия сайт или като малка картичка, която всяка дама може да получи при посещението си в наш магазин. На нея тя записва това, с което иска да допълни колекцията си от бижута и деликатно го споделя с любимия си.

След това, единственото, което остава, е той да дойде при нас".

Вече мъжете имат шанса да направят точния подарък, при това изпълнен със смисъл. И това е важното в случая.

Те винаги са го имали впрочем. Дали ще изберат да го направят, вече е тяхна работа, но едно момиче винаги може да очаква...

Най-добрият съвет за това ни дава Джули:

"Може би аз съм такъв човек просто, но символиката, която влагаш, когато избираш PANDORA, реално е най-важна. Когато узнаеш значението на талисмана, ти имаш някакъв личен прочит в главата си, което ти въздейства и те насочва най-вярно".

PANDORA продават блясъка на чистия ум.

Случките, хората и местата, които ни дефинират.

PANDORA вдъхновява жените по света да изразят своята индивидуалност, история, мечти, надежди, копнежи, желания и чувства, които са уникални - като тях самите.

Oще: pandora  бижута  бижутерен магазин  бижутерия  дания  джули лепоева  копенхаген  пандора  продажба на бижута  сайт пандора  сайт pandora  талисман  талисмани  търговец на бижута 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.