Черен фон дьо тен за мъже - възможно ли е? | webcafe.bg
Webcafe

Черен фон дьо тен за мъже - възможно ли е?

webcafeСибина Григорова
26.10.2016, 13:28 (обновена 03.12.2017, 14:14)
павел владимиров

Редица известни българи, сред които Ваня Джаферович и Павел Владимиров, обявиха на Facebook страниците си, че са получили Фон дьо MEN, за да се убедят лично в качествата му...

В началото на седмицата в социалните мрежи се заговори за нов продукт, който мигновено привлече вниманието ни заради любопитните си характеристики и категорични послания. Фон дьо MEN е фон дьо тен, специално създаден за мъже и обещава да заличи белезите, причинени от бръснене със самобръсначка.

Да, Фон дьо MEN може би е единственият подобен мъжки фон дьо тен на родния пазар.

Това, което събуди интереса ни обаче, е една от характеристиките му - черният му цвят, както и специфичният му таргет, а именно "алфа-мъжкари, готови да прегризат гърлото на някой, който не е за техния футболен отбор". Така производителят описва мъжете, за които е предназначен продуктът.

Редица известни българи, сред които Ваня Джaферович и Павел Владимиров, обявиха на Facebook страниците си, че са получили Фон дьо MEN, за да се убедят лично в качествата му.

Дали обаче такъв продукт наистина съществува?

Рекламата на продукта също ни кара да се замислим за достоверността му - най-вече заради хумора, с който е направена и тънката ирония, по която стъпва през цялото време.

Официалната Facebook страница на Фон дьо MEN обаче е изключително достоверна. Според информацията там фон дьо тенът е създаден за прикриване на различни неравности по мъжката кожа, особено когато става дума за наранявания при бръснене.

Уникалната му балансираща формула е развита от американски учени в Масачузетс и е тествана върху 2000 мъже. Споменава се, че цветът на продукта е избран специално, за да подчертае мъжествеността и да скрие всички белези от бръснене, а и не само. Таргетът, пък, е по-специфичен, защото Фон дьо MEN е за истински мъжкари.

Тайната поява на Фон дьо MEN няма да остане скрита за дълго и предполагаме, че съвсем скоро ще разберем що е Фон дьо MEN, наистина ли е по-черен от "черен Петър, черна котка и черна нинджа" и дали прикрива белезите от бръснене на алфа-мъжкарите...

Oще: adcafe  ad cafe  facebook  белези от бръснене  бръснене  ваня джефарович  мен  мъже  павел владимиров  реклама  социални медии  социални мрежи  фон дьо мен  фон дьо мен за мъже 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.