Какъв ще станеш, когато пораснеш? | webcafe.bg
Webcafe

Какъв ще станеш, когато пораснеш?

webcafeВладислава Кръстева
31.05.2016, 14:24 (обновена 03.12.2017, 16:31)
dormeo

Дормео и Webcafe.bg раздават награди по случай Месеца на детето.

Отговори на въпроса: "Какво ще се е променило в живота ти след 15 години?" и можеш да спечелиш награда

По случай Деня и Месеца на детето, си заслужава да спрем за миг и да помислим, да помечтаем като деца.

Помниш ли колко беше просто да попиташ някого: "Искаш ли да си играем заедно? Искаш ли да станем приятели?" Да, звучи наивно, но е толкова директно и истинско.

Замисли се за детските отговори и инат, когато просто отказваше да направиш нещо, защото не искаш, и често се случваше да казваш: "Няма пък! Скучно ми е! Спи ми се!"

Или пък твърдо и упорито преследваше целите си: "Искам! Искам! Искам!"

Помниш ли времето, когато най-често задаваният въпрос към приятелите ти, беше: "Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?" Или: "Как се виждаш след 5-10-15 години?" А отговорите бяха всякакви и изпълнени с въображение.

В днешното забързано ежедневие, претрупани от задачи, не спираме и за миг да помечтаем и да си поставим цели, които да ни направят щастливи. Не отделяме време за своето семейство, нито за себе си. Не се наслаждаваме на истинския живот, а само преследваме срокове. Не си подаряваме никакво време за почивка, спокойствие и релакс.

От Дормео България ценим пълноценната почивка и домашен уют.

Ценим времето прекарано със семейството. Това е причината да предлагаме матраци, с които да получиш здравословен и качествен сън, но едновременно с това ти даваме и възможността да се възползваш от безплатна доставка при закупуване на матрак, за да не губиш време и усилия.

Получаваш и до 15 години гаранция, в които твоят матрак ще ти осигурява спокойствие и почивка.

В Месеца на детето те предизвикваме да се насладиш на своето лично време, на времето прекарано с близките - точно както децата го правят.

Предизвикваме те да си дадеш време да помечтаеш.

Сподели с нас: "Какво ще се е променило в живота ти след 15 години?"

Единственото, което се изисква от теб е да дадеш своя отговор като коментар по-долу, което приемаме като потвърждение за съгласието ти с общите условия и желанието ти за участие в съвместната ни игра.

Три от най-оригиналните отговори ще получат награди:

Възглавница Дормео 10 в 1 с калъфка

Играчка Дормео

Завивка Дормео Евкалипт

Разкажи ни какви ще бъдат промените в живота ти след 15 години и спечели награда. Различна прическа? Най-накрая ще ремонтираш счупените шкафове в кухнята? Ще имаш ново кухненско обзавеждане? Или изцяло нов дом? Нови приятели? Различна професия? Ще живееш в друга държава? Друг континент?

А може би ще бъдеш родител на 14-годишен тийнейджър?

Oще: 1 юни  dormeo  webcafe  ден на детето  игра  игра дормео и уебкафе  игра dormeo и webcafe.bg  какъв ще стана като порасна  матрак  матраци  месец на детето  почивка  раста  релакс  спални комплекти от дормео  сън 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.06.2016, 11:12

2 sabotage7410 | 09.06.201611:23

Годината е 2031. Минали са 15 години, откакто написах онзи коментар в WebCafe. Питаха ме "Какъв ще стана, когато порасна?". Тогава им отговорих, че вероятно ще съм спрял да работя, защото амбициите ми да стана медиен бос ще са най-сетне увенчани с успех.
Всъщност 15 години по-късно всичко си е същото. Аз съм вече на 37 и не знам колко още трябва да чакам, за да порасна и да стана това, което искам.
Разликата е, че до мен имам едно хлапе на 5 годинки, което ми е най-голямата радост. Че защо ми е да пораствам???
2031 година е, а аз не съм се отказал да от идеята си да стана Батман. Чакам си писмото от "Хогуортс", защото 100% се е прецакало нещо с Български пощи. Всеки момент трябва да пристигне и Гандалф, който да ме покани на приключение. Вероятно пред вратата сега стои Куай-Гон Джин, готов да ме вземе на Корусант и да започна обучението си.
Така де, стареенето е задължително, порастването - избирателно!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.11.2014, 05:32

1 ImaIma | 01.06.201614:05

На този въпрос никога не съм могъл да си отговоря. Никога не съм се залъгвал с днешното време. Почивам си както си искам и никой не може да ми пречи. Само аз си избирам кога да съм зает или свободен.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.