DJ Doncho тества своето покер IQ | webcafe.bg
Webcafe

DJ Doncho тества своето покер IQ

webcafeAd blok
17.06.2015, 17:40 (обновена 18.06.2015, 12:32)

1 от 2 снимки Назад Напред

raeva3

Алекс Раева доказа, че е родена за покер

DJ Doncho прие предизвикателството на PokerStars и тества своето покер IQ. Алекс Раева също доказа, че е родена за покер

Популярният български DJ - DJ Doncho стана един от първите, взели участие в кампанията на PokerStars - Natural Born Poker Player на специално разработения за инициативата сайт - www.naturalbornpokerplayer.com.

Първата игра - „Преследването" постави на карта умението на DJ Doncho да реагира бързо в напрегната ситуация и изпита неговата скорост, дързост и наблюдателност. Въпреки повишения адреналин, смелостта на DJ Doncho изигра главна роля и благодарение на нея и бързото му мислене, той успя да хване крадеца. Високият процент хладнокръвие, също оказа влияние върху положителния изход от сложната ситуация. В следващото виртуално предизвикателство на PokerStars DJ Doncho показа добри детективски умения, а логиката и бързата мисъл бяха ключови.

Покер талантите на известния DJ определят не само неговия стил, но и му помагат в ежедневието. Ето как отговори на блиц въпросите от PokerStars:
Кое качество ти помага най-много в ежедневието?
Това да се организирам по начин, който да постигне максимум резултат за минимум време.

Кое качество искаш да развиеш?
Да бъда малко по-постоянен за определени неща.

Кога блъфираш?
Аз рядко блъфирам защото казвам нещата така както ги мисля.

Певицата и водеща Алекс Раева също се включи в предизвикателството на PokerStars и разкри какъв е нейният стил на игра на сайта . Александра се включи в двете игри - „Преследването" и „Отровителят" и откри за себе си, че смелостта и блъфирането са й присъщи. В първата игра Алекс показа, че бързото мислене е силната й страна и успешно залови престъпника. За следващото изпитание тя влезе в ролята на верен слуга с мисия да сипе отрова в чашата на посланика по време на бала в посолството. Тук умението за детективско мислене стои в основата за постигане на добър резултат и Алекс се справи безпроблемно и с тази задача.

Ето как отговори родената за покер Алекс Раева на въпросите на PokerStars:
Кое качество ти помага най-много в ежедневието?

Точна съм и обичам да завършвам нещата докрай.

Кое качество искаш да развиеш?
Да не губя енергията си за неща, които не зависят от мен.

Кога блъфираш?
Зависи как възприемаш блъфа, като лъжа или като игра!? Аз определено го виждам като игра, която на всички нас ни се налага да играем и то всеки ден :-)

Oще: dj doncho  natural born poker player  poker  pokerstars  алекс раева  блиц  блъф  покер 


Още от Ad блок