Откраднаха Том и Джери в София | webcafe.bg
Webcafe

Откраднаха Том и Джери в София

Ad блок
19.11.2014, 10:55 (обновена 21.11.2014, 17:18)

1 от 3 снимки Назад Напред

Том и Джери по Boomerang Том и Джери по Boomerang

От 24 ноември телевизионният канал Boomerang ще излъчи чисто нови епизоди на вечната класика "Том и Джери"

През нощта на 13 срещу 14 ноември от нестандартен билборд в близост до столичен мол бяха откраднати две фигури на легендарните анимационни герои Том и Джери, което за пореден път потвърди тяхната изключителна популярност сред малки и големи.

Кражбата се случва броени дни преди премиерата на новите епизоди на вечната анимационна класика на 24 ноември по Boomerang. От телевизията обещаха награда за връщането на анимационните герои - пълната DVD колекция, включваща всички епизоди на "Том и Джери" досега, и призовават всички, които могат да предоставят информация по случая, да го направят.

Междувременно от понеделник в 18:35 часа деца, родители и дори баби и дядовци, израснали с култовата анимация, ще могат отново да се насладят на приключенията на световноизвестните котка и мишка, които догодина стават на цели 75 години!

По този повод, всички зрители ще могат да се включат в страхотната игра на Boomerang по Радио Fresh. Условието е да "влязат" в кожата на Том и Джери. Всички победители ще спечелят куп страхотни "Том и Джери" награди, сред които специална видео камера и 42" 3DLED телевизор за цялото семейство.

Повече за играта можете да научите на сайта на Радио Fresh.

От Boomerang съобщават, че е получен анонимен имейл със снимки, който посочва имената на лицата, в които са фигурите на Том и Джери. На този етап от телевизията на смятат да предприемат легални действия, но осъждат тяхната постъпка!

Подателят на анонимния сигнал е изявил желанието DVD колекцията на Том и Джери да бъде дарена и скоро тя ще забавлява децата от SOS детски селища.

Новите епизоди обещават страхотни емоции, а вечните приятели и врагове Том и Джери ще продължат да ни забавляват с  щурите си преследвания и номера.

Oще: boomerang  анимация  деца  том и джери 


Още от Ad блок