Елена Петрова пляска прекалено шумно в Народния | webcafe.bg
Webcafe

Елена Петрова пляска прекалено шумно в Народния

webcafeAd блок
07.12.2015, 11:47 (обновена 12.12.2015, 09:57)
елена петрова

Снимка: © SOS Детски селища България

Възрастен мъж й прави строга забележка. Не било възпитано

Елена Петрова ти благодари, че отдели време, за да научиш какво е провокирало неуместно шумното й пляскане. Тук няма да разбереш това, но ще научиш историята на Петър. Вярваме, че е по-важна.

Това е историята на Петър. Той е на 4 години. Преди година попада в SOS приемно семейство и оттогава всички стъпки, които прави, са напред и нагоре.

В началото детето има проблем - не иска да заспива, защото сънува кошмари. Сънува поредния скандал между родителите си, чува крясъците на баща си и плача на майка си. Знае, че на сутринта баща му пак ще ги изостави. Буди се облян в сълзи, треперещ и уплашен. Страх го е да заспи отново!

С много разговори и търпение от страна на SOS приемната му майка, приказки за лека нощ и подкрепата на двете му по-големи сестри, той преодолява страха и вечер заспива спокоен. Днес, заедно със своите приемни родители, малкото момче расте щастливо и обичано.

Децата като Петър имат нужда от постоянна подкрепа. Изпрати SMS с цифра 5 на 1287 и стани SOS Приятел с редовни месечни дарения от 5 лв.

Влез във важните истории.

Oще: sos детски селища  благотворителност  д  дете  деца  деца без родители  деца в нужда  елена петрова  малко дете  помощ 


Още от Ad блок