Нов живот за градинката пред блока | webcafe.bg
Webcafe

Нов живот за градинката пред блока

webcafeAd блок
29.07.2015, 15:23 (обновена 01.08.2015, 15:25)
Промоция от Ариана

Снимка: © Ариана

В промоцията могат да участват групи от минимум 4 души

Българското футболно първенство започна в края на юли. Всеизвестно е, че бирата може да направи този най-горещ месец от годината по-прохладен, добрата приятелска компания - по-приятна, а интригата във футбола - много по-интересна. Така прекарването на лятото може да е перфектно, благодарение на любимата бира Ариана.

Нещо повече - не само емоциите са гарантирани. Трима от вас ще спечелят уникална възможност да превърнат градинката пред блока в най-уютното място за гледане на футбол.

Събирайте компанията, докато се борите с жегата, и не забравяйте да пазите промоционалните етикети от Ариана 1 или 2 литра.

Изпратете ги на точния адрес - гр. София 1000, ПК 733 - и участвайте в томболата за ваучер на стойност 1000 лева.

Наградата е за облагородяване на междублоковото пространство. Така трите неприветливи пейки могат лесно могат да се превърнат в уникално място за весели събирания.

Знаем, че великите майсторски умения не виреят без бира, затова всяка регистрация в играта ви носи и талон за безплатен стек с кенове Ариана.

Има и още! Освен перфектно място за събирания пред блока, 10-те компании, които са се справили най-добре с облагородяване на междублоковото си пространство, ще спечелят и Ариана за половин година.Търсете Ариана с новите промоционални етикети и участвайте колкото пъти искате.

Ариана пожелава на феновете си приятно гледане на Българското първенство!

За повече информация www.ariana.bg.


Още от Ad блок