Събуди се час по-рано в добро настроение с чаша истинско кафе | webcafe.bg
Webcafe

Събуди се час по-рано в добро настроение с чаша истинско кафе

webcafeAd блок
25.03.2016, 11:17 (обновена 28.03.2016, 11:38)
Bianchi

Всеки посетил сайта на Bianchi и познал кое от кафетата на марката е с произход Колумбия и Коста Рика, може да спечели килограм кафе, с което да навакса открадния час.

Тази неделя ни предстои да преместим стрелките на часовника с един час напред, с което се отбелязва и началото на лятното часово време.

Това ни дава възможност да се възползваме по-дълго от светлата част на денонощието, но да станеш час по-рано и то в неделя, си е истинско мъчение.

Един изпитан метод да „сверим" биологичния си часовник по-бързо и да се събудим с добро настроение е чашата качествено и ароматно кафе.

Една чаша, която събира кафе от цял свят. Това е Bianchi - българска компания, която обединява най-качествените сортове кафе от цял свят.

Ценителите на ободряващата напитка знаят, че тонизиращото й действие се дължи на сорта робуста, но скъпата съставка в кафето, тази която придава изискан аромат и вкус, всъщност е арабиката.

Благодарение на вкусовите и ароматните си характеристики, арабиката е най-търсеното и продавано кафе в цял свят. Сортът е изключително деликатен и се отглежда при надморска височина между 1000 и 1800 метра, при много влажен климат и богати почви. Арабиката произхожда от Етиопия, но най-качествената суровина се бере в Централна и Южна Америка.

Именно тук се крие и тайната на неповторимия вкус на блендовете на Bianchi - арабиката, която ползват, се внася най-вече от Колумбия и Коста Рика.

В портфолиото си българският производител предлага позната на потребителите гама от продукти, която варира според предпочитанията на любителите на кафето. Отличителното в случая, е че на опаковките е посочено точното съотношение между арабика и робуста, така че ценителят на кафето бързо и лесно може се ориентира между по-силно и тонизиращо или с по-наситен вкус и аромат. От скоро Bianchi предлага и високия клас кафета Origins, който включва два вида 100% арабика, Costa Rica и Colombia, и 100% био арабика Ethiopia.

Bianchi Costa Rica ви пренася в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка. В екзотичния регион на Tarrazú - Cartago, West Valley, на над 1200 м. надморска височина, се черпи само най-добрата арабика.

За да се насладите на 100% арабика вкус, суровините за Bianchi Colombia, се берат в региони като Калдас, Толима и Вайе, на над 1000 м. надморска височина. От богатите почви на земята, която познава както Тихия океан, така и Карибско море, Bianchi Origins черпи кафе с особено завидно качество.

Bianchi Ethiopia е 100% био арабика от региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м. надморска височина. Това е напълно естествено и екологично чисто кафе с ненадминато качество.

Oще: bianchi  арабика  ароматно кафе  биологичен часовник  вкусно  един килограм кафе  игра  кафе  смяна на времето 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.